Luxus na Žižkově Čtvrť pro pracháče! – 5+kk za 50 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Luxus na Žižkově Čtvrť pro pracháče! – 5+kk za 50 milionů!

 (Aha! – Dan Černovský )

PRAHA (rc) – Byt, který je velký jak pořádná tělocvična! Má plochu 450 m² a stojí 50 milionů korun! V současnosti se nabízí k prodeji v novém luxusním bytovém komplexu na pražském Žižkově. Tyto byty jsou originály a zákazník si jejich dispozice stanovuje sám. Pokud chce obří pokoje, může si zvolit například 5+kk za 50 milionů!

PRAHA (rc) – Byt, který je velký jak pořádná tělocvična! Má plochu 450 m² a stojí 50 milionů korun! V současnosti se nabízí k prodeji v novém luxusním bytovém komplexu na pražském Žižkově. Tyto byty jsou originály a zákazník si jejich dispozice stanovuje sám. Pokud chce obří pokoje, může si zvolit například 5+kk za 50 milionů!

Byt zaplní celé patro jednoho z deseti věžových domů, které stojí v sousedství pražského parku Parukářka. Po celém obvodu bytu je terasa, takže vlastník může svoji rezidenci obcházet kolem dokola zvenčí. Na terasu je přitom skrz francouzské okno přístup z každé obytné místnosti. V obýváku lze okna vysoká od podlahy až do stropu zcela odsunout a propojit tak tuto část bytu s terasou. Na každou ložnici připadá v bytě obvykle jedna koupelna.

V ceně bytu je už zahrnuto parkovací místo v garáži, sklep, klimatizace, dřevěná podlaha a kuchyňská linka včetně spotřebičů. V areálu vznikne do prosince více než 500 luxusních bytů. Cena nejmenšího 1+kk je necelé čtyři miliony, k dispozici jsou pak všechny velikosti až do 6+kk či mezonetových bytů. Uvnitř areálu o rozloze téměř 80 000 m² pak vznikne soukromý dvouhektarový park. Bude zde i meteorologická stanice. Díky ní se například v případě silného větru kvůli riziku poškození vytáhnou předokenní žaluzie i v těch bytech, v nichž v tu dobu nikdo nebude

Kolik tady budou stát byty

6+kk (276 m²) 21,6 milionu

5+kk (251 m²) 19 milionů

4+kk (237 m²) 18,4 milionu

3+kk (195 m²) 12,6 milionu

2+kk (173 m²) 10,4 milionu

1+kk (87 m²) 7,3 milionu

Byty jsou vybaveny superluxusně.

Podlaha je z tmavého exotického dřeva, jinak je prakticky vše bílé. Moderní bydlení pro bohaté navrhovala známá bytová designérka Ivanka Kowalski.

Díky klimatizaci je možné v každé místnosti regulovat teplotu samostatně. Protože v bytě jsou dvě ložnice, jsou tu i dvě koupelny. V koupelnách jsou velké dešťové sprchy a v kuchyňské lince zabudované spotřebiče známé značky.

Nejdražších byt v Česku Stojí 200 milionů a pořád je volný…

PRAHA (ČTK, ryc) – Nejdražší byt v Česku, který stojí v pražské Liliové ulici na Starém Městě, kupce nenašel. Jeho cena se pohybuje okolo dvě stě milionů korun.

Takto luxusní nemovitosti nejsou nabízeny klasickou inzertní cestou. Makléři oslovují přímo potenciální zájemce. „S ohledem na výjimečnost této nemovitosti počítáme spíše se zájemci ze zahraničí, v České republice je skutečně jen několik málo osob, které by si mohly koupi dovolit,“ uvedl Zdeněk Jakl, zástupce společnosti Sotheby´s International Reality, která byt nabízí.

Součástí bytu je soukromý výtah, který propojuje jeho horní dvě podlaží se středověkým sklepením. V něm je například soukromý kinosál, vinný sklep, sauna nebo bazén.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.