Druhá šance dnes večer: Starostlivá a sexuálně odkopnutá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Druhá šance dnes večer: Starostlivá a sexuálně odkopnutá

PRAHA – Operace zhoubného nádoru mladšího syna paní Radoslavě (37) obrátila život vzhůru nohama. Tehdy šestiletý syn Radek po operaci ochrnul na polovinu těla. A začalo jí peklo.

Operace zhoubného nádoru mladšího syna paní Radoslavě (37) obrátila život vzhůru nohama. Tehdy šestiletý syn Radek po operaci ochrnul na polovinu těla. A začalo jí peklo. 

Dalších sedm let totiž věnovala výhradně nemocnému synkovi, který je dnes už téměř zdravý. Jenže neustálá péče o choré dítě se na Radoslavě krutě podepsalo – manžel se otáčí za jinými, protože ona vypadá sešle, a na staršího syna jako by úplně zapomněla.  

Hrdinka dnešní Druhé šance na Nově se rozhodla »jít do sebe«. Zhubla a podstoupila některé estetické zákroky. Jejím koníčkem je malování, proto televize uspořádala vernisáž jejích obrazů. Produkce ji poslala s celou rodinou na zajímavou dovolenou na koňský ranč. Sehnala nakladatele, který vydá její knihu, v níž vzpomíná na období synovy nemoci – „Matkou na 120 %“. Radoslava navíc dostala zbrusu nový šatník a péči v luxusním kadeřnickém a kosmetickém salonu. Ale to není všechno – stala se majitelkou zbrusu nového auta, aby Radka mohla vozit na lékařské kontroly a různá vyšetření.  

Desátý díl Druhé šance vysílá televize Nova dnes od 21.20 hodin.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.