Nový mobil pro Mareše? Za 10 milionů Kč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nový mobil pro Mareše? Za 10 milionů Kč!

Stávající Marešův mobil stojí »jen« 1,5 milionu...
Stávající Marešův mobil stojí »jen« 1,5 milionu... (Aha! – David Kundrád, ara)

PRAHA – Švýcarský výrobce luxusních mobilních telefonů GoldVish připravil pro letošní jaro horkou novinku. Model Revolution bude vyroben jen v 10 kusech a každý bude stát v přepočtu 10 milionů Kč!

Švýcarský výrobce luxusních mobilních telefonů GoldVish připravil pro letošní jaro horkou novinku. Model Revolution bude vyroben jen v 10 kusech a každý bude stát v přepočtu 10 milionů Kč!

To je ale moc i na sběratele luxusu moderátora Leoše Mareše (32), který je vlastníkem jiného exkluzivního mobilu značky Vertu za více než 1,5 milionu Kč (přístroj je z bílého zlata, posázený diamanty). „Tak to už je fakt síla, 10 milionů za mobil… Rád ho přenechám Abramovičovi,“ řekl včera deníku Aha! Leoš Mareš a v duchu si možná zklamaně povzdechl.

GoldVish Revolution je vyroben z 18karátového růžového a bílého zlata a je posázený diamanty o hmotnosti 29 karátů. Do spodní části telefonu jsou vsazeny unikátní mechanické hodinky od švýcarského hodináře Frédérica Jouvenota. Mobily GoldVish se dají zakoupit nejblíže ve Vídni, ovšem luxusní model Revolution bude k dispozici jen na speciální objednávku.

Kliknutím zvětšeteVůbec nejdražšími mobilními telefony světa jsou ale modely Vertu Boucheron za 32 milionů Kč (diamanty, hi-fi zvuk a tlačítko na spojení se servisem, který vám splní vše, co si budete přát) a GoldVish ’Le million’ Piece Unique za 28 milionů Kč (18karátové zlato, diamanty a krokodýlí kůže).

Luxusní mobily mají sice funkční výbavu jen na úrovní telefonů střední třídy (např. nejdražší Vertu Boucharon »umí« jen telefonovat a posílat SMS), obrovský důraz je ale kladen na design.

A telefony pro nás ostatní... Aktuální slevy až 4000 Kč

Konečně! Po pár týdnech, kdy v Česku ceny běžných mobilních telefonů rostly, nastal obrat! Většina modelů prodávaných na volném trhu začala zlevňovat…

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.