Jiří Paroubek kontra Baba Jaga! Vyhlásí ji nedůvěru? Víc než politika! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jiří Paroubek kontra Baba Jaga! Vyhlásí ji nedůvěru? Víc než politika!

PRAHA – Bývalá topmodelka, předseda ČSSD a zákeřná čarodějnice z Mrazíka. Že tihle tři spolu nemají nic společného? Ale mají! Jejich obličeje »zdobí« bradavice.

Bývalá topmodelka, předseda ČSSD a zákeřná čarodějnice z Mrazíka. Že tihle tři spolu nemají nic společného? Ale mají! Jejich obličeje »zdobí« bradavice. 

Když se její fotka z brigády objevila v novinách, měla tehdy šestnáctiletá Cindy Crawford (43) našlápnuto na světovou hvězdu modelingu. Byla totiž neuvěřitelně fotogenická. Kolegové z branže ale její znaménko na levé straně tváře považovali za vadu na kráse a doporučili jí si jej nechat chirurgicky odstranit. Cindy to ale odmítla. Následně se její znaménko stalo symbolem smyslnosti. Vybaví se hned každému, když se řekne Cindy Crawford.  

Jeho mohutná postava připomíná statného lva, když se postaví na zadní tlapy. Ostatně ve znamení lva se Jiří Paroubek (56) také narodil. Bradavic na obličeji (o dalších částech těla nám není nic známo) má hned několik. Tu největší má na levé straně jako smyslná Cindy, jen o něco výš. Otázkou ale je, jestli to i Parubkovi dodává na smyslnosti.  

Když děti na obrazovce spatří šerednou obyvatelku chaloupky na kuří nožce, schovávají se strachy pod peřinu. Baba Jaga je totiž příšerná ježibaba, ošklivá jak noc, a bradavicemi má poseté celé tělo! 

U někoho se tato obří piha považuje za znaménko krásy, u někoho za zohyzdění obličeje. A jak to vnímáte vy?
Hlasujte o nejkrásnější bradavici v anketě v pravém sloupci!  

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.