Sex v roce 2009: 10 předsevzetí do postele | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Sex v roce 2009: 10 předsevzetí do postele

Pokud se budete řídit některou z našich rad, může se váš sex výrazně zlepšit.
Pokud se budete řídit některou z našich rad, může se váš sex výrazně zlepšit.

PRAHA – Sex je snad tou nejpřirozenější věcí na světě. Pokud to v ložnici neklape podle vašich představ, je nejvyšší čas s tím něco udělat. Dejte si do nového roku nová předsevzetí – a nebudete litovat.


1. Nepředstírejte orgasmus!

Pokud nemůžete se svým partnerem dosáhnout touženého vyvrcholení, nebojte se o tom otevřeně mluvit. Nezdráhejte se navštívit sexuální poradnu. Není nic horšího než špatný herec v posteli.

2. Muži, mějte svůj penis rádi!

Každý druhý muž trpí komplexy kvůli svému přirození. Buď je příliš malý, nebo dlouhý, tlustý, či hubený. Pánové, nebuďte k sobě tak tvrdí. Zamilujte se do svého těla.

3. Neusínejte bezprostředně po sexu!

Milování má na muže známé uspávací účinky. Pár sekund po aktu se odvalí ke stěně a usínají. Ženy se však chtějí déle mazlit. Snažte se zůstat vzhůru alespoň deset minut poté.

4. Pijte méně alkoholu a více pečujte o své tělo!

Když dodržíte toto předsevzetí, vaše žena vás bude zbožňovat. Až vyrazíte s kamarády do hospody, neopijte se do němoty. Vraťte se domů ve střízlivém stavu, bez pivního odéru. Před spaním se důkladně osprchujte.

5. Kupujte si pravidelně rajcovní spodní prádlo!

Jste-li čerstvě zamilovaní, bezpochyby navštěvujete obchod se sexy prádélkem mnohem častěji než po dlouhodobé známosti. Začněte do této oblasti opět více investovat. Bohatě se vám to vyplatí.

6. Přestaňte s nevěrou!

Pokud máte duši záletníka, pokuste se s tím skoncovat. Šetřete si svoji sexuální energii domů. Pokud se vám to nepodaří, zamyslete se, zda má váš vztah ještě smysl.

7. Už nikdy více špatný sex!

Pokud jsou vaše sexuální praktiky nedostačující, pokuste se je zdokonalit četbou perverzních časopisů či sledováním porna. Případně trénujte na gumové panně.

8. Hrajte si na »doktora«!

Věnujte se jednou za čas sexuálním hrám. Předstírejte například, že jste lékař, a pořádně svoji partnerku prohlédněte. Přimějte ji, aby vás oslovovala »pane doktore« a vykala vám.

9. Vyhoďte z ložnice televizor!

Sledovat před usnutím zprávy je holý nesmysl. Neexistuje snad větší zabiják sexu než tato světélkující »bedna«. Odstěhujte ji do jiného pokoje a uvidíte, jaké se budou dít divy.

10. Nebojte se říci »Miluji tě«!

Tato dvě magická slůvka mají na ženy neuvěřitelnou moc. Vyznání lásky působí na jejich libido. Sex se potom stává mnohem lepším. Pozor! Nezneužívejte tuto větu, když budete chtít dostat svoji drahou polovičku do postele.


Autor: (mk)
Foto Profimedia.cz

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.