Velký horoskop Aha! na rok 2009 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Velký horoskop Aha! na rok 2009

 (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Petr Novotný, Marek Pátek, Mária Rušínová, ara)

PRAHA – „Planety, hvězdičky i jednotlivá znamení jsou abecedou astrologie a výsledné horoskopy narození, vztahů a událostí nám napovídají, mohou nás vést i varovat,“ říká astrolog Petr Messány, který pomohl Aha! sestavit horoskop pro příští rok. „Rok 2009 bude velmi proměnlivý, zajímavý a plný nových událostí. Od 6. ledna 2009 do 19. ledna 2010 se planeta štěstí Jupiter ocitne ve znamení Vodnáře, což znamená nové pozitivní nápady v novém prostředí a také v novém roce, a to pro každého z nás,“ tvrdí Messány.

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Kliknutím zvětšeteLÁSKA:
Nové lásky, city a vztahy na sebe nenechají dlouho čekat. Ještě v mrazivém únoru, okolo svátku Hromnic, objevíte novou lásku nebo možná naleznete tu starou a nerezavějící. Vaše city se pak znovu velmi silně rozhoří až koncem srpna.
ZDRAVÍ:
Beran probouzí své aktivní síly až v únoru a i tentokrát to bude na zahnání chřipek a nachlazení stačit. Dubnem začne pro všechny Berany dlouhá šňůra zdraví, která se potáhne vlastně až do konce roku.
PENÍZE:
S příchodem jara přijde také dobrá ekonomická situace, ale udržet korunky pohromadě už bude horší. Od konce května až do začátku léta se bude střídavě dařit. Teprve na konci prázdnin se Berani mohou těšit z lepšící se finanční situace, která vyvrcholí velkým oživením v prosinci.
SEX:
Letos se po sexuální stránce zadaří netradičně už v únoru. Zeslabení intenzity čekejte v prvních dubnových dnech, vášně se opět rozhoří od 25. dubna a plameny sexu budou plát až do konce května. Situace se zopakuje přes prázdniny.

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

Kliknutím zvětšeteLÁSKA:
Slabý závan lásky a citů se ozve už začátkem ledna, následně se city Býků zklidní, probudí se až na tři neděle v dubnu a v plné síle zaburácejí v červnu. O prázdninách sice býci zaznamenají několik citových vzplanutí, na opravdový vztah to ale stačit nebude. Upřímná a déletrvající láska přijde až okolo Vánoc.
ZDRAVÍ:
První týdny roku se obejdou bez závažnějších onemocnění, Býkům se vyhnou i chřipky. Na jaře si budou muset Býci dát pozor na střídání počasí, lehce by mohli prostydnout. Také letní prázdniny budou bez problémů, zato s listopadem začnou opět horší časy.
PENÍZE:
Na konci ledna přijdou tři týdny hojnosti. Rychle tedy jednejte a investujte své finance s rozumem. Druhá taková šance přijde ještě v dubnu, pak ale pramínek vyschne a na lepší časy se vyčasí až v srpnu.
SEX:
Po celý leden si budete užívat bujarého sexu. Dva týdny uprostřed dubna a potom celý červenec budete prožívat bouřlivý příval sexu spojený s hlubokými city. Potom ale přijde hluché období a s ním téměř celibát, který skončí až s Vánocemi.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Kliknutím zvětšeteLÁSKA:
Počátkem února se osmělíte a podíváte se svým citům konečně zpříma do očí. Bohužel půjde jen o prchavé okamžiky štěstí. Pravé city se probudí až v dubnu a hlavně v květnu. Celý červenec budou blíženci láskou jenom kvést. Dva týdny v závěru října pak budou poslední nadějí na nové vztahy. Na další velkou lásku si budete muset počkat až do příštího roku.
ZDRAVÍ:
Od začátku února až do poloviny března budete zdravím jenom kypět. V dubnu přijde menší zaváhání, od května ale už budete zase ukázkovým příkladem zdravého člověka. Celé prázdniny, kromě začátku a konce budete ve výborné sportovní formě. Listopad a prosinec pak budou ve znamení dobrého zdraví a také fyzické síly.
PENÍZE:
Od 2. ledna zažijete drobný příliv financí, po čtrnácti dnech se ale penízky rozkutálí. Další příležitost přilepšit si pak přijde od poloviny února do poloviny března. Od 1. do 15. května a od 15. do 30. června dostanete výbornou příležitost k zajímavé investici. Ke konci roku 2009 už bohužel nebudete mít větší šanci přijít k penězům, ale o žádné finance ani nepřijdete.
SEX:
Hodně žhavé noci proběhnou ještě v zimním období, hlavně v únoru. Potom se vám rozbouřená krev uklidní a k varu dojde zase až začátkem března a koncem dubna. Pravá vášeň vás čeká v květnu. Návrat sladkých romantických časů pak přijde v červenci a bude trvat až do konce roku.

RAK (22. 6. – 22. 7.)

Kliknutím zvětšeteLÁSKA:
Po celý leden budete v závoji lásky, nebude to láska bláznivá, ale něžná a romantická. Nový příval citů se pak objeví od poloviny dubna, pak už budou city jenom dohořívat. Srpen bude v opojném očekávání, ale teprve listopad dokáže podpořit nezávislou lásku a také pozitivní vztahy.
ZDRAVÍ:
Od poloviny března do konce dubna pro vás hvězdy připravily pevné zdraví. Červen bude spíš neutrální, objeví se jen menší neduhy. Zato o prázdninách buďte na pozoru, hlavně na dovolené můžete přijít k úrazu. Dobré zdraví přijde až v závěru listopadu.
PENÍZE:
Vaše finanční situace se výrazně zlepší v polovině března, pak bude ale zase stagnovat. S většími investicemi a plánováním nových finančních možností raději počkejte, mohli byste skončit ve velkých dluzích. Raději se snažte šetřit, finanční vzpruha přijde až v listopadu, což bude jedině dobře. Koncem roku vás trotiž čekají nepobvyke velké výdaje.
SEX:
Žádní divoši z vás v novém roce nebudou. Na jaře se ve vás sice sexuální pudy probudí, rychle ale zase zhasnou. Žádné převratné sexuální zážitky vás nečekají. Pokud se budete do něčeho nutit násilím, jen ublížíte sobě i svému partnerovi. Teprve v listopadu budete za vaši trpělivost odměněni rozkošnickým sexem.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Kliknutím zvětšeteLÁSKA:
Pro vás bude letošní rok bohatý na city a vztahy. Vaše cesta lásky začne už v únoru. Bez pochyb a zaváhání projde celým březnem, lehce škobrtne v dubnu, ale jen proto, abyste si v květnu plně užili romantických citů. V srpnu a v září dostane vaše láska novy impuls a vy budete jenom zářit. Štěstí vás bude provázet i do konce roku. Dávejte si pozor na zhrzené duše, které vám vaše láskyplné vztahy nepřejí.
ZDRAVÍ:
Až do konce května se budete cítit skvěle, ani příchod jara a jarní únava vás nijak nepoznamená. Od poloviny července do konce srpna budete v nejlepší formě, klidně se pusťte do sportovních aktivit, zvládnete úplně všechno a až do konce roku vás nic neohrozí.
PENÍZE:
Díky chytrému finančnímu tahu, který učiníte v první polovině května, budete mít až do konce roku vystaráno. Ještě v listopadu a prosinci bude váš rozpočet v rovnováze, a tak si nebudete muset dělat starosti ani z roku 2010.
SEX:
Koncem dubna se otevře vaše sexuální dráha, která bude aktivní celé jaro. To se projeví tím, že pro opačné pohlaví budete prakticky neodolatelní a z partnerů si budete moct vybírat. Koncem roku se vám dokonce díky sexu podaří urovnat i některé nejasnosti a rozpory. Buďte ale opatrní na letmé vztahy na pracovišti, které by vám jen zkomplikovaly život.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Kliknutím zvětšeteLÁSKA:
Teprve v červnu se vám zadaří i ve vztazích a lásce. S velkou pravděpodobností se zamilujete, a v srpnu s partnerem dokonce začnete plánovat svůj další život. Zato začátek podzimu bude jednou velkou zkouškou vašeho vztahu, rozhodne se o Vánocích.
ZDRAVÍ:
Na začátku roku budete kypět energií, celý leden z vás bude zdraví doslova vyzařovat. Zato na jaře na sebe dávejte pozor, můžete snadno onemocnět nebo přijít k úrazu. Léčba se pak protáhne. Zato červen načne zdravotně silné období, budete se cítit nejlépe za poslední léta.
PENÍZE:
Od 20. ledna do 15. února se na vás usměje Štěstěna a do peněženky vám přihrne spoustu peněz. Pak ale přijde horší období, kdy budete muset hodně šetřit a střádat peníze, abyste mohli vůbec vyrazit na zaslouženou dovolenou. Na podzim se vaše finanční situace zase vylepší a také do nového roku vstoupíte o něco bohatší.
SEX:
Leden bude sexuálně rozpačitý, ještě zkrátka nebude ta správná nálada. Březen bude stále váhavý, ale zažijete několik drobných erotických zážitků, které vás ovlivní i v příštích měsících. Hlavně v červnu se pak vaše touhy konečně naplní, bude to hodně bouřlivý měsíc, ve kterém ale může dojít k hodně nedorozuměním. O prázdninách pak přijde citelné ochlazení. Vše si ale vynahradíte v říjnu a listopadu, kdy zažijete dosud nepoznané rozkoše.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Kliknutím zvětšeteLÁSKA:
Leden a také první polovina února pro vás bude ve znamení hry citů a vášní. O něco později pak přijde zajímavé setkání, na které nebudete moci dlouho zapomenout. Na vážná rozhodnutí ale dojde až v květnu. Léto i podzim si pak bude užívat v láskyplném opojení.
ZDRAVÍ:
Už v únoru se správně nastartujete a zdraví vám vydrží až do prvního jarního dne. Pak přijde ztráta energie, která vás bude provázet i v květnu. V červnu si pohlídejte životosprávu, protože zejména vaše zažívání bude v ohrožení. Teprve s podzimem zase přijde období zdravotní pohody.
PENÍZE:
Na začátku roku ještě vyjdete s penězi, které jste ušetřili v uplynulém roce. Zato pak přijde chvilková krize, kdy budete muset sáhnout i na úspory, které jste schovávali na horší časy. Až v září se vaše fi nanční situace konečně zklidní.
SEX:
Celý první půlrok jako by se s vámi ani nepočítalo. Sexuálních dobrodružství zažijete pomálu a ani s příchodem jara a sluníčka se situace nezlepší. Teprve v listopadu se vaše usilovné snažení promění ve skutek a vy si konečně začnete užívat.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Kliknutím zvětšeteLÁSKA:
Zimní měsíce budou přát citům a lásce. Váš vztah se utvrdí a nabude na upřímnosti. V červenci vás čeká zkouška, která prověří vaši stálost. S koncem roku se zase všechno v dobré obrátí.
ZDRAVÍ:
Kromě běžných viróz a nachlazení se vám zdravotní neduhy vyhnou celou zimu a pevné zdraví vám vydrží až do jara. V březnu a dubnu si ale dávejte pozor, i rýmu raději vyležte, jinak by se léčba mohla pěkně protáhnout. Od září až do konce roku budete pod ochranou Marsu a choroby i úrazy se vám vyhnou.
PENÍZE:
Začátek roku bude po finanční stránce hodně rozpačitý. Budete se bát závažnějších rozhodnutí, přesto vás už březen přesvědčí o tom, že investice se vyplatí. V srpnu uděláte zásadní rozhodnutí o větší půjčce.
SEX:
Už v lednu naplno rozjedete báječná milostná dobrodružství a jako vrcholné sexuální znamení horoskopu budete mít v každém měsíci až dětinskou radost z každého erotického zážitku. Některá vaše sexuální rozhodnutí budou sice hodně bláznivá, ale tím více si jich užijete.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Kliknutím zvětšeteLÁSKA:
V únoru se konečně začne naplno rozvíjet citové zázemí, které jste tolik potřebovali. To vydrží v podstatě až do června, kdy se od svojí lásky na chvíli odloučíte a přijde období pochybností. Zato od září si už budete zase užívat milované osoby a to vám vydrží až do konce roku.
ZDRAVÍ:
Už v únoru se o vás bude pokoušet rýma a nachlazení. V květnu už vám ale zase bude hej a vy si budete po všech stránkách užívat nový příliv energie. Zato o prázdninách to bude horší – dejte si zejména pozor na končetiny. Teprve s příchodem listopadu se zase zocelíte.
PENÍZE:
Vás nevyděsí ani finanční krize, už začátkem února se vám totiž podaří několik chytrých tahů, které vás zajistí na delší dobu. Ani o prázdninách si nebudete muset zoufat, peníze se vás budou držet. Na podzim a hlavně ve druhé půlce listopadu už si budete moct doslova výskat.
SEX:
Od půlky ledna do konce března se budete cítit jako bůh sexu. V dubnu už to bude trochu horší, jako by vám docházely síly. O prázdninách přijde skoro naprostý útlum. Ale těšte se na prosinec, zlaté časy se zase vrátí.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kliknutím zvětšeteLÁSKA:
Rok 2009 pro vás bude hledáním, jaké místo ve vašem životě zaujme láska a skutečné city. V červenu a červenci na vás čeká odvážné letní dobrodružství, které si skutečně vychutnáte. Na počátku podzimu však poznáte opravdovou cenu lásky a na jednorázové románky rychle zapomenete.
ZDRAVÍ:
V lednu se budete cítit překvapivě dobře, od počátku února si však dávejte pozor na prochladnutí. Od poloviny března do konce dubna si budete užívat ochrany Marsu a vyhnou se vám všechny infekční choroby. Pozor však na podzim a závěr roku, budete náchylní na ischias.
PENÍZE:
Poslední lednový týden a začátek února přinese vylepšení vaší ekonomické situace. Nesmíte však podlehnout touze všechno hned utratit. Vaše konto se zvětší v období od 10. dubna do 7. června. Koncem září si dávejte pozor na nehospodárné nakládání s penězi. 6. 12. si zkuste vsadit, máte naději na výhru.
SEX:
Předjaří vás příliš neuspokojí, ale v červnu končí erotické paběrkováním. V létě poznáte nepoznané rozkoše. Sexy překvapení přinese i konec roku. Méně erotiky čekejte jen v září a říjnu, kdy budete unavení a vysílení.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Kliknutím zvětšeteLÁSKA:
Letošní rok patří v lásce Vodnářům, protože je jim nakloněna planeta štěstí Jupiter. Již v lednu se ve vašem životě objeví velká láska, která bude jen růst a sílit. Těch nejvřelejších citů si užijete o prázdninách. Další potěšení z lásky vás čeká od poloviny října do prvého týdne listopadu.
ZDRAVÍ:
Odolnost těla a zdravý duch vás bude provázet s malými pauzami celým rokem. První zdravotní zakolísání se může objevit na počátku dubna. V létě si budete užívat zdravotní ochrany planety Mars. Na konci roku si však dávejte pozor na zdravou životosprávu.
PENÍZE:
Tato oblast je pro Vodnáře již méně příznivá. V počátku roku se budete muset uskromnit. Finanční situace se začne zlepšovat až koncem května. O prázdninách o žádné peníze nepřijdete, ale ani žádné nezískáte. Ani v závěru roku se vaše peněženka příliš nenaplní, ale vyhnete se i velkým ztrátám.
SEX:
V únoru se budete probouzet ze sexuální apatie. Březen a částečně i duben pro vás budou měsíci znovu objevování radosti ze sexu. V květnu si dáte erotický půst, ale o prázdninách se znovu vrátíte do víru vášně. Spokojenost vás bude provázet až do října, prosinec tolik rozkoší nenabídne.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Kliknutím zvětšeteLÁSKA:
Poslední znamení zvěrokruhu uklízí, co zbylo po ostatních. Na počátku roku 2009 se v lásce příliš neprosadíte. Na platonické vztahy bude bohatý červen. Prázdniny ani podzim nic zajímavého nepřinesou. V listopadu se objeví velký ctitel, ale vaše city k němu tak žhavé nebudou.
ZDRAVÍ:
Teprve v polovině března se vám zpevní zdraví podlomené sérií zimních nachlazení. Proto využijte každé možnosti, jak si posílit imunitu. Červen je vám příznivý, o prázdninách se však budete potýkat se ztrátou energie. V září a říjnu byste se měli snažit nadopovat vitaminy a připravit se na zimu.
PENÍZE:
Nebude jich mnoho, ale občas se zakutálí i k vám. Na počátku roku byste se měli snažit spíše šetřit. Od poloviny května až do poloviny června máte šanci vydělat slušné peníze. Prázdniny budou spíše dobou útlumu, další možnost zlepšit si fi nanční situaci přijde v listopadu.
SEX:
Již od ledna budete pociťovat nespokojenost se svým sexuálním životem, kterou budete kompenzovat nenaplněnými erotickými sny. Na utajené erotické dobrodružství bude ten správný čas v listopadu. Nehledejte však velkou lásku, nejlépe si užijete s partnerem z okruhu vašich přátel.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.