Vědci důkladně bádali a tady je výsledek: 5 sexuálních mýtů lehlo popelem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vědci důkladně bádali a tady je výsledek: 5 sexuálních mýtů lehlo popelem

Na mýty se vykašlete. A zkuste si sex co nejvíce užít.
Na mýty se vykašlete. A zkuste si sex co nejvíce užít.

LONDÝN – Neexistuje člověk, který by o svých sexuálních zážitcích ani trochu nezalhal. Všichni jsme tak trochu mýtickými bytostmi, dokud nedojde »na věc«. Každý muž má přece 25centimetrový penis a každá žena vyvíjí v posteli dostatečnou aktivitu.


.. Tyto mýty však padají před milováním či při něm. Vědcům se ale nyní podařilo zbořit pět mýtů, které zatím nikdo nevyvrátil...

1. Balení na luxusní auta

Mýtus: Čím dražší mám auto, tím hezčí holku sbalím.

Co na to vědci: Studii na čtyřiceti ženách provedli odborníci z britské pojišťovací společnosti Hiscox. Výsledek? Na ženy skutečně zabírají sportovní auta, ale pozor! Bez ohledu na značku, stáří a cenu! Stačí mít tedy dvacet let starý VW Scirocco za 18 tisíc korun a udělá vám stejnou službu jako jeho nejnovější verze za tři čtvrtě milionu. A jedna nepříjemná zpráva pro pány – pokud patříte k moderním ekologickým mužům, kteří si myslí, že sbalí krásnou kočku na auto šetrné k životnímu prostředí, jste vedle. Ženám je to zpravidla fuk...

2. Dobrý tanečník, víc sexu

Mýtus: Když na večírku předvedu dobrý sólo tanec, mám slušnou šanci zapůsobit na ženy.

Co na to vědci: Britský badatel Dr. Peter Lovatt strávil mnoho nocí na diskotékách, aby zjistil, jak ženy reagují na tančící muže. Pravděpodobně se chtěl ale sám přiučit některým kouskům. Doktor po dokonalém odpozorování škubavých pohybů na parketu začal trsat sám. Video promítl padesáti ženám. Bez úspěchu. Závěr studie zní: Budete-li skákat jako epileptická opice, věřte, že ženy utečou. Zapůsobíte spíše romantickým pomalým tancem s vyhlédnutou osobou.

3. Nemiluje mě. Po sexu spí jako dřevo

Mýtus: Proč muži po sexu hned usnou? Nudí je řeči, které po aktu jejich partnerka vede!

Co na to vědci: Existuje vědecký důkaz, že za to, že usnou, muži nemohou. Podle expertů orgasmus změní chemii v mužském těle. Když k tomu připočteme vynaloženou fyzickou námahu, není divu, že muži upadnou do říše snů jako střelení uspávacím šípem.

4. Tabu: Sex s příbuzným

Mýtus: Musíte odolat sexy sestřenici, měli byste mentálně zaostalé děti.

Co na to vědci: Po třiceti letech důkladného bádání vědci přišli na to, že děti narozené po pohlavním styku sestřenice s bratrancem jsou stejně zdravé a chytré jako ty ostatní.

5. Frajírci jsou víc sexy

Mýtus: Holky upřednostňují drzouna s hezkou tváří a hollywoodským úsměvem před mužovým intelektem a povahou.

Co na to vědci: Vědecká studie prokázala, že muži s vyšším IQ dostávají přednost před fešáky z posilovny i v případě, že žena netouží po dlouhodobém vztahu. Vědci promítli video s patnácti typově odlišnými muži dvěma stovkám mladých žen. Absolutními vítězi byli muži hezcí a chytří. Když si ale ženy měly vybrat mezi chytrým a hezkým, braly chytrého.


Autor: (kat)
Foto Profimedia.cz

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.