I mazlíčci mají své módní přehlídky! Psí modelku navlékly do stonožky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

I mazlíčci mají své módní přehlídky! Psí modelku navlékly do stonožky!

Stonožkový obleček je sice vtipný, pejsek se ale tváří dost zoufale.
Stonožkový obleček je sice vtipný, pejsek se ale tváří dost zoufale. (Isifa)

LONDÝN – Je to poněkud zvláštní, ale i pejskové mají svou módní přehlídku. Koná se každoročně v londýnském obchodním domě Harrod´s, jehož majitelem je otec zesnulého přítele princezny Diany Mohamed Al Fayed. Ten se také přehlídky pravidelně účastní.

Je to poněkud zvláštní, ale i pejskové mají svou módní přehlídku. Koná se každoročně v londýnském obchodním domě Harrod´s, jehož majitelem je otec zesnulého přítele princezny Diany Mohamed Al Fayed. Ten se také přehlídky pravidelně účastní.

Také letos si přišli na své milovníci pejsků s vytříbeným vkusem. Vivienne Westwood je jméno, které má ve světě módy zvuk. Už méně se ale ví, že je tato dáma milovnicí pejsků. Čtyřnohé manekýnky předvedly hned dvě její kreace. Jeden z jejích oblečků – medvídkovský kabátek s kapucí – se dokonce stal příčinou sváru mezi dvěma modelkami. To když se irská teriérka Coco nedokázala smířit s tím, že model Westwood oblékne místo ní schitzu Muffin. Že vám to připomíná válku mezi světovými modelkami? Správně! Také tyhle manekýny si nic nedarují a jsou na sebe jako psi!

Trpí úplně stejnými móresy jako dvounohé hvězdy mola. Třeba čivava Lilly odmítá jíst, protože jsou momentálně v kurzu podvyživené holky. Naproti tomu buldoček Lady se neupejpá. Kašle na trendy a cpe se hlava nehlava. Její majitelka ji ovšem nyní naordinovala přísnou dietu. Lady se totiž nevejde do většiny oblečků. A jaká je cena modelů? Nejsou to žádné hadříky pro panenky! Nejdražší psí kabátek stojí v přepočtu 372 tisíc Kč.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.