Sexuální přeborníci - Hodinu jí souložili pod okny! Pak zavolala policii | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sexuální přeborníci - Hodinu jí souložili pod okny! Pak zavolala policii

V těchto místech proběhl příliš hlasitý milostný akt.
V těchto místech proběhl příliš hlasitý milostný akt. (pro Aha!: Michal VLČEK)

ZLÍN – „Tak něco takového jsme ještě neřešili!“ shodují se městští strážníci ve Zlíně. Včera v noci totiž vyjížděli k hodně kurióznímu případu. Hlídku zavolala vyděšená žena, která už nemohla poslouchat hlasitou soulož dvou milenců.

„Ještě nebyla půlnoc, když se na nás obrátila rozčílená paní z Malenovic, že už více než hodinu ji i její děti ze spánku budí hlasité sexuální hrátky mileneckého páru,“ popsal deníku Aha! jeden ze strážníků. Muž (47) a žena (45) nejprve popíjeli v hospodě. V alkoholovém opojení oba vyrazili na cestu domů. Jenže po několika desítkách metrů zjistili, že chtíč je silnější než spánek.

Nelenili, strhali ze sebe oblečení a začali souložit přímo na chodníku pod okny, kde spali lidé. Ani jim nevadilo, že vedle jsou popelnice s odpadky. „Paní mi to ráno vyprávěla. Prý ti opilci vzbudili i její malé děti. Napomenula je, ale oni nereagovali a užívali si dál,“ řekla sousedka ženy, která zavolala strážníky.

Ti byli na místě do několika minut, a přesto přijeli pozdě. Milenci totiž stihli dokončit své sexuální hrátky ještě před příjezdem hlídky a oba už byli oblečení. Ke všemu se přiznali. Dokonce vše strážníkům barvitě vylíčili, i to, jak je přemohl chtíč. Městským policistům nezbylo nic jiného než milence napomenout a z místa vykázat.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.