MUDr. Postel varuje: BACHA NA SEXUÁLNÍ TRAPASY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

MUDr. Postel varuje: BACHA NA SEXUÁLNÍ TRAPASY

Raději jsem si tu podprsenku sundala sama, miláčku. Aby sis nevyrazil další zub.
Raději jsem si tu podprsenku sundala sama, miláčku. Aby sis nevyrazil další zub.

Trapasy k sexu prostě patří, málokdo se jim v životě vyhne. Může se jednat o úplné maličkosti, jakou je objevení nově rašícího uhříku na zadnici, nebo o bolestivé zranění, jakým je ulomený kus zubu. Je ale zajímavé, že některé trapasy se opakují častěji než obvykle.

● 6 nejčastějších nepříjemností
● Proč kupovat bytelný nábytek?
● Kdy mít při sexu ochrannou přilbu?

Proto si nedělní Aha! najalo specialistu, který pro nás vytvořil speciální žebříček trapasů…

Diagnóza: Úraz na špatném nábytku
Varování: K dovádění neslouží jen postel. Sexu se oddáváme na kuchyňské lince, v křesle, na sedačce či na stole. Pozor! Především poslední z jmenovaných může být životu nebezpečný. Aspoň pokud není opravdu bytelného provedení.
Trapas ze života: „Když rodiče odjeli na dovolenou, zajásala jsem. Konečně jsem byla doma sama, a mohla tak pozvat přítele Tomáše. Když přijel, už ve dveřích jsme se na sebe vrhli. V zápalu vášně mě položil na prosklený konferenční stolek v obýváku. V nejlepším ale sklo najednou prasklo a já spadla na zem. Místo milování jsme frčeli do nemocnice, kde chirurg ozdobil moje pozadí pěticí stehů. Rodičům jsme pravdu o stolku samozřejmě neřekli,“ říká Monika (22) z Brna.

Diagnóza: Špatná koordinace pohybů
Varování: Svižné pohyby k sexu patří. Opatrní bychom ale měli být u nečekaných pohybů. Rychlé otočení, nadzdvihnutí nebo naopak přitlačení může protějšku způsobit nemalé potíže.
Trapas ze života: Tady je jeden příběh za všechny od třicetileté Petry z Prahy: „Jednou jsem přítele uspokojovala pusou a v jednu chvíli mně bolestivě luplo v zádech. Rychle jsem se proto narovnala. V ten samý okamžik přítel příšerně zařval a začal krvácet z nosu. Hlavou jsem ho totiž udeřila přímo do obličeje! Lékař později konstatoval, že má přeražený nos. Dnes se tomu smějeme, ale tehdy to bylo pěkně trapné.“

Diagnóza: Postavení mimo hru
Varování: Nečekaná erekce? Jeden z nejčastějších trapasů trápící hlavně mladé muže. Penis se obvykle do stavu »připraven« uvede v nejméně vhodný okamžik. Třeba na návštěvě u rodičů partnerky, na plovárně či třeba v tramvaji. Problematické jsou také návštěvy lékaře, respektive lékařek.
Trapas ze života: Důkazem budiž příběh sedmnáctiletého Petra: „Měl jsem nějaké potíže při močení, tak jsem se vydal k doktorce. Ta mi můj penis různě zvedala a osahávala, až došlo k tomu, čeho jsem se obával – k erekci. Lékařka se mě snažila uklidnit slovy, že v mém věku je to běžné. Přesto jsem se málem hanbou propadnul.“

Diagnóza: Chybování při onanii
Varování: Na onanii není nic špatného, je to zcela přirozená věc. Podle statistik onanuje až 90 procent lidí. O trapasy souvisejících s onanií proto není nouze. Nejčastěji jde o přistižení »v akci«.
Trapas ze života: To dokládá i zážitek třicátníka Karla. „Když jsem ještě bydlel s rodiči, »to« na mě v noci přišlo. Potajmu jsem se proto proplížil do obýváku, pustil si tátou předplacený pornokanál a při pohledu na obrazovku začal onanovat. V nejlepším se ale ve dveřích objevil můj otec. Překvapeně se na mě podíval a pak vycouval z místnosti. Hanbou jsem se mu dlouho nemohl podívat do očí.“

Diagnóza: Zub vyražený podprsenkou
Varování: Svlékání je někdy vzrušující víc než samotné milování. Někdy se ale právě tento dráždivý akt změní v horor. Pánům dělá potíže hlavně podprsenka, s jejímž rozepínáním mívají problémy. Jednou rukou to mužům trvá téměř 20 vteřin, oběma rukama »pouhých« 5 vteřin.
Trapas ze života: Drama se ale může dostavit, když se muži pustí do rozepínání podprsenky zuby, jak dokládá příhoda Lenky (27): „Manžel se jednou rozhodl, že ze mě šaty strhá zuby. Rozepnout podprsenku mu vyšlo až po chvíli. Jenže patentka podprsenky mu při tom vystřelila přímo do úst a já viděla, jak si s bolestivou grimasou drží rukou ústa. Čtrnáct dnů pak chodil s uraženým zubem, než mu zubařka udělala korunku.“

Diagnóza: Pokousaný penis
Varování: Pro mnoho lidí je orální sex příjemnější než soulož. Ale po pravdě řečeno, ne každý je v tomto směru dvakrát zručný. Pánové často příliš tlačí nebo partnerku škrábou vousy na vnitřní straně stehen.
Trapas ze života: Ani ženy nejsou vždy přebornice, jak dokládá příběh třiatřicetiletého Honzy: „Sex s přítelkyní mě vždycky bavil, jen mi bylo líto, že se nemůže rozhoupat k orálnímu sexu. Když k tomu konečně došlo, raději bych tuto jinak příjemnou praktiku oželel. Kousla mě totiž do penisu tak bolestivě, že mi do očí vyhrkly slzy. Pro oba to byla nesmírně trapná chvilka. Když si navíc později pořídila zubní rovnátka, stal se pro mě orální sex noční můrou.“

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.