Česká vymítačka ďábla: Zbavím vás prokletí! …za mírný poplatek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Česká vymítačka ďábla: Zbavím vás prokletí! …za mírný poplatek

Taťána Labovská tvrdí, že její metody jsou stejně účinné jako církevní vymítání.
Taťána Labovská tvrdí, že její metody jsou stejně účinné jako církevní vymítání. (Aha! – Martin Pekárek, Profimedia.cz)

KARLOVY VARY – Máte výpadky paměti, jste agresivní a nic se vám nedaří? Můžete být prokletí, nebo dokonce posedlí ďáblem. Pomoci vám může vymítání. Dnes už se nemusíte obracet jen na kněze. Svedu všechno, co církevní exorcisté, říká o sobě Taťána Labovská.

Máte výpadky paměti, jste agresivní a nic se vám nedaří? Můžete být prokletí, nebo dokonce posedlí ďáblem. Pomoci vám může vymítání. Dnes už se nemusíte obracet jen na kněze. Svedu všechno, co církevní exorcisté, říká o sobě Taťána Labovská.

„Přítomnost posednutí obvykle odhalím na první pohled, stačí se soustředit,“ vysvětluje »vymítačka« Taťána Labovská. Kromě exorcismu se věnuje i věštění a numerologii. „Když si nejsem jistá, používám certifikovanou metodu Spiritual Response Therapy. Jejím autorem je americký pastor Robert E. Detzler. Pomocí tabulek a kyvadla dovedu odhalit posednutí. Pokud se chce metodou někdo zabývat, musí se nechat proškolit a být registrovaným členem organizace. A pochopitelně jí z každého »vymítání« odvádět poplatky.“

Riziko posednutí prý hrozí zejména na hřbitovech, márnicích ale i léčebnách dlouhodobě nemocných nebo věznicích. „Tyto negativní bytosti fungují v podstatě jako parazité, napadají zejména energeticky oslabené lidi. Někdy se ale může stát, že si posednutí přivodí člověk sám. Hlavně mladí lidé dneska nebezpečně experimentují s magií.“ Ročně se na Labovskou obrátí zhruba deset posedlých. Hodinová konzultace vyjde na 500 Kč, cena samotného vymítání je smluvní. Záleží na tom, jak nebezpečná bytost vás posedla.

A jak samotné vymítání probíhá? „Důležité je zjistit, o jakou bytost konkrétně jde. Někdy ji stačí oslovit a poručit jí, aby odešla. Jindy je to dramatičtější. Takové vymítání zná asi každý z hororů,“ vysvětluje vymítačka. Člověk se prý musí dostatečně uzavřít, jinak je vymítání nebezpečné i pro exorcistu. „Kdybych si nedávala pozor, mohla by se ta bytost přesunout do mě. Církevní exorcisté pracují s vírou a křesťanskými symboly, to já nepotřebuju,“ tvrdí Labovská a jedním dechem dodává, že má i tak stejné výsledky. „Církev nerada uznává, že by se exorcismu mohl věnovat i někdo jiný. Myslí si, že mají na vymítání monopol.“

Jak probíhá vyšetření u vymítačky?

Pro jistotu jsme se nechali společně s fotografem prohlédnout. Na tabulky v našem případě nedošlo, Taťáně Labovské stačilo zavřít oči a soustředit se na nás. Fotograf je v pořádku, já mám prý pouze problémy s pátou čakrou. Ani jeden z nás není naštěstí ničím posedlý.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.