Sexuologové prozradili: Žhavý sex v dálkových autobusech! To je nová záliba Čechů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sexuologové prozradili: Žhavý sex v dálkových autobusech! To je nová záliba Čechů!

Sex v rychle jedoucím autobusu? Kromě vzrušení se prý přidává i adrenalin plynoucí z možného odhalení!
Sex v rychle jedoucím autobusu? Kromě vzrušení se prý přidává i adrenalin plynoucí z možného odhalení! (Profimedia)

To jsou tedy věci! Koupíte si za nemalý peníz jízdenku na autobus a místo toho, abyste si v klidu užili svou cestu, bude vás z vedlejšího sedadla rušit milostné sténání jako vystřižené z pornofilmu. Co naplat, dovádění v autobusech se stalo novým hitem mezi českými milovníky dobrodružného sexu. A to nejsou zdaleka jediné novinky, které Češi v sexu objevili, jak Nedělnímu Aha! prozradili známí sexuologové.

..

Žhavý sex za řidičem

Sex v autě? Špatně! To už je pro Čechy prý nuda! Hitem letošního jara je sex v dálkových autobusech! A nemusíte zrovna frčet z Ostravy do Prahy, můžete vystoupit v Kolíně, Pardubicích, České Třebové, Zábřehu na Moravě, nebo kdekoliv jinde. Ale pozor! Nepsaná pravidla tohoto adrenalinového milování říkají, že pohlavní styk ve všech autobusech musíte dokončit během jízdy!

Milování v rytmu hudby

Dalším z trendů je sex na hudbu. Důležité je připravit si správné písničky a vypálit si vlastní cédéčko z hitů, které chcete, aby vám při sexu hrály. Rytmus pohybů pak přizpůsobte hudbě. Ale pozor! Seřadit za sebou třeba pět »vypalovaček« není dobrý nápad, nemusíte to zvládnout fyzicky. Lepší je rychlé skladby prokládat pomalými a romantickými.

Nechte nahlédnout do kuchyně ostatní

Souložit doma ve vší tichosti a počestnosti je pro řadu lidí také nuda. Za dveřmi vašeho bytu žijí miliony lidí, kteří zrovna nemají nikoho do páru a stejně jako vy si chtějí užít trošku zábavy. Proč je tedy nepřizvat? To ovšem zdaleka není všechno! Někteří lidé si dokonce zaplatí na internetu prostor, kde se na ně ostatní mohou dívat! A třeba i přidávat své komentáře a rady. To je vážně síla!

Hra na teroristy

Mezi trochu zvrácené sexuální záležitosti patří hra na teroristy. Během té zapomeňte na klasické polohy: misionář, koníček, pes, ale jděte dál. Hitem je poloha na teroristu! V čem spočívá? Před akcí si oba partneři vylosují kartičky s čísly a na dosah budoucího místa milování si připraví kuchyňské prkénko. Losování musí být a zůstat tajné! Položky označují počet vteřin, které oba partneři začnou v duchu odpočítávat od okamžiku zasunutí pohlavního údu na správné místo. Kdo z partnerů se první dobere nuly, přeruší soulož, rychle uchopí prkénko a svého partnera jím pořádně udeří.

V letadle se může dělat věcí…

Další z hrátek je proti předpisům, ale o to je prý tento zážitek napínavější. Jedná se o sex na palubě letadla. Jak se to prý dělá? Naplánujte si hezký víkend a vyrazte letecky. Pokud přijdou turbulence, zkuste i s partnerem oblafnout letušky a nenápadně se oba vytraťte na toaletu. Tam se pomilujte tak, jako by to mělo být naposledy. Zážitek je to údajně zatraceně adrenalinový a nikdy na něj nezapomenete.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.