V květnu bude až 25 stupňů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

V květnu bude až 25 stupňů

 (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Střídání lepšího počasí s horším zažijeme o tomto víkendu. Zatímco v sobotu má být podle meteorologů deštivo, v neděli by se mělo vyjasnit a teploty dosáhnou až na zhruba patnáct stupňů. Hned na počátku příštího týdne se ale počasí opět zkazí.

Střídání lepšího počasí s horším zažijeme o tomto víkendu. Zatímco v sobotu má být podle meteorologů deštivo, v neděli by se mělo vyjasnit a teploty dosáhnou až na zhruba patnáct stupňů. Hned na počátku příštího týdne se ale počasí opět zkazí.

Předpověď na příštích třicet dnů říká, že se sice většinou docela ohřejeme, zároveň ale často budeme muset vytahovat deštníky. Jak výše teplot, tak i množství srážek mají být pro toto období nadprůměrné. Od 11. do 20. dubna bude počasí s přeháňkami, které na horách mohou být i sněhové. Většinou se budou odpolední teploty pohybovat od 10 do 16 stupňů.

Od 21. do 30. dubna by mělo pršet méně, odpolední teploty se mohou dostat až na 20 stupňů Celsia. Ještě tepleji má být na počátku května. Dají se očekávat teploty i kolem 25 stupňů Celsia, vyloučeny nejsou v tomto období ani bouřky.


Více o počasí naleznete v zítřejším tištěném vydání deníku Aha!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.