Nová pětihvězdičková loď Queen Victoria: PLOVOUCÍ PAST na milionáře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nová pětihvězdičková loď Queen Victoria: PLOVOUCÍ PAST na milionáře!

Už dlouho se mluví o tom, že zaoceánským parníkům odzvonilo. Prý už dnes nikdo nestojí o několikadenní plahočení se po moři, když stejnou trasu letadlem urazíte během několika hodin.


● Snídaně stojí tisíce
● Celá dovolená miliony

Gigantická loď Queen Victoria, pojmenovaná po anglické královně, je ale důkazem, že boháči jsou stále ochotni utrácet jmění za pobyt na luxusním plavidle. A Queen Victoria je v tomto směru ideální! Každý detail je doveden k dokonalosti, každá službička stojí několikanásobně víc než na pevnině!

Vizitka »královny«

Délka: 294 metrů
Šířka: 32 metrů
Výška: 54 metrů
Váha: 90 tisíc tun
Kapacita: 2014 pasažérů
Počet kajut: 1007
Počet restaurací a barů: 90
Podíl kajut s balkony: 70 %Kliknutím zvětšete
Cena lodi: 10 miliard korun

Ulovit na lodi milionáře by nemělo být těžké, je jich tam spousta. Jenže dostat se na palubu není jen tak. Nejlevnější palubní lístek stojí desetitisíce.

Kliknutím zvětšete



Nejluxusnější pokoje mají více než 200 čtverečních metrů a jejich součástí je mramorová koupelna. Cesta kolem světa v takovém luxusu vás vyjde na neuvěřitelné 3,3 milionu korun.

Kliknutím zvětšete

Loď pravidelně pluje do australského Sydney. Výhled z horní paluby si málokdo nechá ujít. Slavnou budovu Opery pak máte přesně v úrovni očí.

Kliknutím zvětšete



Barů a kaváren najdete na lodi hned 90. Nabízejí nejlepší pití a jídlo – pochopitelně také za patřičně vysoké sumy. Ale co, když se chcete bavit...

Kliknutím zvětšete

Kromě venkovního bazénu jsou součástí lodi i vnitřní bazény. Tělo si lze protáhnout i v posilovně nebo tělocvičně. Nechybějí masáže a různé ozdravné procedury.

Kliknutím zvětšete



Ani na moři nesmí chybět kultura. Divadlo má kapacitu 830 míst a zbohatlíky baví výhradně světoznámé divadelní soubory.


Kliknutím zvětšete

Hlavní schodiště připomíná Titanic, doufejme ale, že osud lodi nebude podobný. Po schodiši můžete zajít třeba do knihovny, kde najdete více než 6000 knih. Na lodi je i muzeum mořeplavby.


Autor: (mik)
Foto Profimedia.cz, Cunard

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.