Jste v sexu jedničky? SPOČÍTEJTE SI TO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jste v sexu jedničky? SPOČÍTEJTE SI TO!

 (: profimedia.cz, archiv Kateřiny Průšové12.3.2006)

Bože, to je ale kočka! Je ale v sexu stejně vášnivá, jak to na první pohled vypadá? A co tenhle chlapík? Bude spíš něžný milenec, nebo si potrpí na výstřednosti? Každého lze odhalit! Stačí získat datum narození vašeho miláčka, a budete mít jasno. Nebo si můžete ověřit, jací jste v posteli vy sami! Čísla lásky se totiž nepletou…

Jak na to?
Napište si datum narození (vaše nebo partnera) a všechny číslice sečtěte. Sčítejte tak dlouho, dokud vám nevyjde jediné číslo. Příklad: Datum narození je 12. 3. 1975. Součet číslic je 28. Součet dvojky a osmičky je 10, jednička a nula dá číslo 1. A co znamená, zjistíte právě teď…

1 – Žárlivci
Jsou do sexu jako draci. Rádi protějšek ovládají, a to při milování i ve vztahu. Proto musíte počítat se žárlivostí. Když se do něčeho pustí (třeba do vztahu), berou buď všechno, nebo nic. A takoví budou i v posteli.
Tip Aha!: Zahrajte si na šéfa a podřízeného. Ať má partner pocit, že má navrch!

2 – Romantici
S nimi nikdy nešetřete slovy uznání. V posteli můžete být vynalézaví a akční, ale vždy dávejte najevo, že jste takoví jen a jen kvůli nim. K milování vždy vytvořte atmosféru, »dvojky« si totiž potrpí na efekty.
Tip Aha!: Zapalte svíčky, pusťte hudbu, připravte šampaňské a jahody. To určitě ocení...

3 – Dobyvatelé
Divoši a romantici zároveň. A hlavně dobyvatelé! Takoví jsou lidé s číslem tři. Zamilovávají se rychle, jejich city ale poměrně rychle vyprchají. Neznamená to ovšem, že »trojky« jdou hned do postele s každým. Do milování vkládají všechnu vášeň a fantazii.
Tip Aha!: Dělejte občas drahoty, tím partnera rozpálíte doběla!

4 – Logici
Jejich myšlení je založeno spíš na logice než na fantazii. To se projevuje i v erotice. Chceteli si »čtyřku« získat, dopřejte jí především čas. Musí se naladit na stejnou vlnovou délku, aby s vámi vytvořila dokonalý soulad. Pak bude sex nekonečné potěšení.
Tip Aha!: Sestavte harmonogram milování, ať má ve všem pořádek. Ale s citem…

5 – Dobrodruzi
Život s nimi je jedno dobrodružství za druhým. Nejsou v posteli zrovna vynalézaví, ale nechají se strhnout k experimentům. Počítejte s tím, že mají trochu problémy s věrností. Získávat nové zkušenosti – to už patří k jejich oblíbeným koníčkům.
Tip Aha!: Vezměte si k posteli Kámasútru a místo předehry společně vybírejte, co vyzkoušíte.

6 – Váhavci
Nedůvěřují vztahům jako takovým. Chladností a předstíraným nezájmem si vytvářejí obranné mantinely, aby je nemohl nikdo zranit. I v sexu jsou opatrní, musíte si získat jejich důvěru. Pak jsou velmi příjemní a něžní, potrpí si na dlouhé předehry.
Tip Aha!: Zkuste začít s mazlením už ve vaně, pak určitě bude následovat hezký sex.

7 – Výstředníci
Tito lidé jsou nespoutaní a vášniví. V posteli s nimi zažijete skutečnou sexuální bouři. Když se ale zamilují, začnou toužit po něze a porozumění. Sex plný experimentů jsou pak ochotni vyměnit za »obyčejné« milování, v němž jde nejen o fyzické potěšení, ale také o city.
Tip Aha!: »Sedmičky« si potrpí na dráždivá slova. Pošlete partnerovi erotickou sms.

8 – Hračičky
Milují erotické hrátky a jsou ochotni pro své i partnerovo potěšení vymyslet a zrealizovat takřka cokoli. Rádi se baví, proto s nimi nebude nikdy nuda. Jsou ale trošku rozporuplní, zatímco na partnera mají velké nároky, mají potřebu mít ho pod kontrolou, sami mají sklony k přelétavosti a nezávazným fl irtům. Po vážném vztahu zatouží až v pozdějším věku.
Tip Aha!: Kupte jim dárek, třeba i v sex-shopu. Potěší je i úplná drobnost.

9 – Obětavci
Sexuální »devítka« by nejraději žila v někom nebo skrze někoho. Pocity druhého vnímá zřetelněji než své vlastní a cítí takřka bytostně, co se v milovaném člověku odehrává. Na prvním místě je pro něj vaše štěstí… V posteli jsou pozorní a něžní.
Tip Aha!: Při milování dávejte slovně najevo, jak moc se vám to líbí. Uděláte jim radost.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.