Nejbláznivější vánoční zážitky - Chtěli jsme sex pod stromečkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nejbláznivější vánoční zážitky - Chtěli jsme sex pod stromečkem!

„To budeš koukat, co ti letos nadělím!“
„To budeš koukat, co ti letos nadělím!“ (Profimedia.cz)

Dostali jste někdy pod stromeček nějaký erotický dáreček? Že ne? Škoda! Stále více lidí si vzájemně naděluje dárky, po jejichž rozbalování nemají chuť dřepět u sebelepší pohádky, ale skočí rovnou do postele! Samozřejmě nelze dát erotický dárek pod stromeček a pak ho rozbalovat společně s dětmi, ke všemu je nutné přistupovat rozumně.

Skutečné příběhy čtenářů!

Někdy se ale snahy maximálně rozžhavit partnera nedaří, ať se snažíte jak chcete. No vážně! Vybrali jsme pro vás pětici čtenářských příběhů, které přišly do redakce Nedělního Aha! Budete se divit, jak je také možné Vánoce pojmout!

Příběh první - Nepálí se tu něco?
Radka (25) – 11. listopadu 2007 v Havlíčkově Brodě
Vážená redakce, píši vám svůj vánoční příběh proto, aby se letos nestalo, že jiná zamilovaná holka dopadne tak, jako já. Byla jsem opravdu zamilovaná až po uši. Chtěla jsem o Vánocích svého miláčka potěšit něčím neobvykle vzrušujícím. Trávili jsme první Vánoce společně a já chtěla, aby všechno bylo dokonalé. Prolistovávala jsem dámské časopisy a hledala rady, jak svému partnerovi připravit opravdu nevšední podívanou a rozžhavit ho doběla. Zastavila jsem se u nápadu s názvem Zářící překvapení. To byl přesně ten druh nápadu, který se mi líbil. Stálo tam: Svlékněte se, omotejte si okolo těla žárovičky, které váš miláček obvykle očekává na stromečku, zazvoňte na zvoneček a zapojte svíčičky do zásuvky. Postupovala jsem přesně podle návodu. Zazvonila jsem na zvoneček, zapojila svíčičky do zásuvky a čekala. Miláček si ještě před rozbalováním dárků odskočil na záchod a svíčičky začínaly pomalu pálit. Říkala jsem si, to ještě chvilku vydržím. Miláček místo velkolepého překvapení stihl pouze pronést větu: „Nepálí se tu něco?“ Vytáhl »mě« ze zásuvky a už volal záchranku. Místo překvapeného žhavého milence jsem měla popáleniny druhého stupně a starostlivého ošetřovatele.

 

 

 

Příběh druhý - Miláčku, ty jsi tak sexy!
Kamila (35) – 5. prosince 2007 v Praze
Všechny moje kolegyně v práci řešily neustále problémy se svými muži a já si vždycky myslela, jak jsem šťastná. Jen kdybychom mohli mít dítě. Kolegyně už několik měsíců před Vánocemi probíraly, co koupí pod stromeček. Všechny se shodly na tom, že letos pro toho svého vyberou něco v sexshopu. Rozhodla jsem se, že to zkusím taky. Byla jsem překvapená, že jsem se uvnitř necítila nesvá a nervózní, doba opravdu pokročila tak, že jsem si připadala jako na nákupu v supermarketu. Pravda je, že jsem se držela při zdi a jen jsem očichala všechny vonné olejíčky a vybrala jsem jednu úžasnou sadu. Nechala jsem si ji zabalit a ještě jsem se nenápadně rozhlížela, co všechno tu nabízí. Vzala jsem balíček a spokojená odkráčela. Vánoční den byl báječný a já už se jen těšila, čím mě miláček překvapí. Manžel vzal do ruky balíček olejíčků a já čekala, jak se mu můj nečekaný dárek bude líbit. Když ho rozbalil, nebyly tam olejíčky! Manžel vykulil oči, já jsem vykulila oči a zčervenala jsem. Byl tam kostým sexy policistky! Manželovi zajiskřily oči a … Ostatní dárky jsme rozbalovali až druhý den. Sex v našem životě začal být zase vzrušující zábava a ne jen způsob, jak pracovat na dětech. A hádejte co? Jsem těhotná!

Příběh třetí - Ježíšmarjá, co tady děláš?
Jiří (41) – 23. listopadu 2007 v Praze
To, že Vánoce jsou svátky zmatků a omylů, které jsou i životu nebezpečné, jsem poznal před dvěma lety. Všechny dárky jsem včas nakoupil, pro děti, pro manželku, pro milenku a dokonce i pro tchyni. Byl jsem na sebe náležitě hrdý. Abych Štědrý večer prožil v klidu, dárky jsem i předem zabalil a naskládal do skříně na jednu hromadu. Dárek pro milenku jsem nenadepsal, uložil ho mezi košile a… Zapomněl na něj! Dva dny před Štědrým dnem mi volá ubrečená manželka a do telefonu vzlyká něco o tom, abych okamžitě přijel domů. Jen co jsem otevřel dveře a uviděl před sebou sexy ženu v černém, hned jsem si neuvědomil, že je to ta moje a vyděšeně jsem vykřikl: „Ježíšmarjá, co tady děláš?“ Hned v druhé vteřině jsem si uvědomil, na koho to křičím a co… a v té další už mě odvážela sanitka s infarktem. V nemocnici jsem se teprve dozvěděl, jak se to všechno stalo. Manželka při vánočním úklidu otevřela skříň a samozřejmě začala skládat košile. Tam objevila dárek zastrčený až úplně vzadu. Nedalo jí to a opatrně ho rozbalila. Našla černé prádélko, podvazkový pás a černý kožený bičík. Poprvé po desetiletém manželství se nad dárkem rozplakala, tak ji dojalo, že se snažím znovu oživit náš sexuální život. Nelenila, poslala děti k matce a ještě nalomeným dojatým hlasem mi volala, ať přijedu okamžitě domů. Oblékla si prádlo a čekala…

Příběh čtvrtý - Buď a nebo!
Nikola (29) – 13. prosince 2007 v Chomutově
Milá redakce Nedělního Aha!, posílám vám svůj vánoční příběh. Loňské Vánoce probíhaly bohužel úplně stejně jako ty v předchozích letech, jen snad byly ještě o malinko horší. Sešli jsme se celá rodina a bratr nám dokonce přivedl ukázat svou přítelkyni. Takže jsem jako každý rok rozbalovala dárky, které, pokud to bylo oblečení, mělo monstrózní velikost. To proto, aby mi náhodou nebylo malé. Lehce přiopilý otec jen několikrát pronesl, že do toho dorostu. No, nemám zrovna ideální postavu, ale tohle si opravdu nezasloužím. Navíc ještě se koukat na bratra se slečnou, která ideální postavu má, jak spolu neustále cukrují. Hned po tomhle debaklu jsem vyrazila na obvyklý sraz v hospůdce s kamarády. Než někdo vůbec přišel, už jsem byla malinko posilněná alkoholem. Proto jsem také zarazila všechny debaty o tom, kdo co dostal skvělého a navrhla, ať hrajeme hru na pravdu. Překvapivě nikdo nebyl proti. Ve chvíli, kdy jsem se měla ptát kluka, o kterém jsem vždycky tajně snila, jsem ze sebe vyrazila: „Líbím se ti? Chceš mě? A co hned teď?“ Nikdo se nesmál… Ale Pavel se zvedl, vzal mě za ruku a odvedl si mě domů. Tam jsme se dlouhou milovali a potom jsme se smáli tomu, jak se to vlastně všechno stalo. Pořád jsem sice tlustá, ale na ty letošní Vánoce už se těším.

 

 

 

 

 

Příběh pátý - Prosím, už ne!
Karel (55) – 18. listopadu 2007 v Táboře
Před nějakou dobou jsem měl velkou životní krizi. Ztratil jsem práci, manželka měla svou kariéru, dvě dospělé děti vyrazily se svými protějšky na hory a já zůstal v předvánoční domácnosti sám. Uklízel jsem, nakupoval dárky a projížděl internet, jestli přece jen někdo nehledá starýho chlapa, aby ho zaměstnal. Při surfování na internetu na mě vykoukla reklama slibující zaručenou a dlouhou erekci. Když je chlap žena v domácnosti a má trochu problémy s prostatou, připadá mu taková jistota štědrovečerního sexu jako jediná záchrana. Objednal jsem si tedy zaručený lék na dobírku. Na krabičce bylo doporučení oznamující, že maximální počet pilulek je jedna. Já ovšem chtěl mít opravdovou jistotu, a proto jsem po večeři zapil pilulky hned tři. Lehl jsem si pod stromeček, na svou tolik očekávanou erekci jsem přivázal červenou mašličku a zazvonil jsem. Manželka byla nadšená a překvapená. Dlouho jsme si neužili tak skvělou noc plnou sexu. Dělali jsme to ve všech místnostech v bytě, v různých polohách, prostě super. Tedy až do chvíle, kdy mě 25. ráno probudila děsná bolest. Penis by pořád »připraven« a už to rozhodně nebylo příjemné! Místo toho, abychom jeli navštívit rodiče, mi manželka přikládala obklady, ale nic. Když už jsem to večer nemohl bolestí vydržet, vyrazili jsme na pohotovost. Čekala mě nepříjemná operace a fakt je ten, že i když už se mi život vrátil do starých kolejí, na ty báječné pilulky nikdy nezapomenu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.