Unikátní prodejna: Pečou cukroví pro psy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Unikátní prodejna: Pečou cukroví pro psy!

„Cukroví pro naši rodinu už rozhodně péct nebudu, v práci toho mám dost. Denně napeču až 50 plechů,“ tvrdí pekařka Milena Mirvaldová.
„Cukroví pro naši rodinu už rozhodně péct nebudu, v práci toho mám dost. Denně napeču až 50 plechů,“ tvrdí pekařka Milena Mirvaldová. (Aha! – Martin Pekárek)

PRAHA – To je unikát! První pražská pekárna pro pejsky ve Štefánikově ulici v Praze přišla s neobvyklým nápadem. Od včerejška začala nabízet cukroví pečené speciálně pro psí miláčky. Ti si mohou o Vánocích pochutnat na sedmi druzích sladkého i slaného cukroví.

To je unikát! První pražská pekárna pro pejsky ve Štefánikově ulici v Praze přišla s neobvyklým nápadem. Od včerejška začala nabízet cukroví pečené speciálně pro psí miláčky. Ti si mohou o Vánocích pochutnat na sedmi druzích sladkého i slaného cukroví.

V nabídce jsou například zlatá prasátka, vánoční kapříci nebo štědrovečerní zabíjačka se slaninou. Zájem o zdravé pochoutky je opravdu velký a majitelky obchodu se u pece pořádně ohánějí. „Měly jsme objednávku na dort až ze Zlína, hodně lidí si také kupovalo balíčky na Mikuláše a máme i plno objednávek na cukroví. To si lidé vyzvednou těsně před Štědrým dnem,“ vysvětlila jedna z majitelek a zároveň pekařka Milena Mirvaldová.

Pejskové se tak mohou těšit na dobroty plněné tuňákem, slaninou, sýrem nebo třeba medem, skořicí, arašídovým máslem a jablky. Cukroví je navíc vyráběné pouze z nejlepších surovin, bez soli, cukru a konzervačních látek.

Cena zdravých vánočních dobrot se pohybuje mezi čtyřiceti až padesáti korunami za sto gramů.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.