Vánoční hit? Přejetí plyšáci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vánoční hit? Přejetí plyšáci!

Roztomilá hračka Přejetý medvídek.
Roztomilá hračka Přejetý medvídek. (roadkilltoy.com)

PRAHA – Roztomilé plyšové zvířátko jako náhražka za to skutečné? Divili byste se, co děti vlastně chtějí. Jistá britská firma totiž na trh uvádí celou řadu roztomilých zvířátek, která však mají jednu vadu – připomínají přejetá zvířata a detaily jejich znetvořených tělíček jsou až k neuvěření!

Roztomilé plyšové zvířátko jako náhražka za to skutečné? Divili byste se, co děti vlastně chtějí. Jistá britská fi rma totiž na trh uvádí celou řadu roztomilých zvířátek, která však mají jednu vadu – připomínají přejetá zvířata a detaily jejich znetvořených tělíček jsou až k neuvěření!

Ježek Rozmáčklík, ježek Skvrnka nebo méďa Placka. To jsou jen některá plyšová zvířátka, která skončila hroznou smrtí pod koly aut nebo vlaků. Na sobě mají stopy pneumatik, z tělíček jim lezou střeva nebo oči. Díky praktickému zipu pak lze vyjmout veškeré vnitřnosti. Plyšáci budou od zítřka v Británii v prodeji v přepočtu za 1000 korun, k nám by se měly dostat do Vánoc.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.