Adventní dieta: Zhubněte do Vánoc 8 kg! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Adventní dieta: Zhubněte do Vánoc 8 kg!

O Vánocích se ledničce raději vyhněte. Díky spoustě dobrot můžete lehce přibrat na váze.
O Vánocích se ledničce raději vyhněte. Díky spoustě dobrot můžete lehce přibrat na váze. (Profimedia.cz)

PRAHA – Vánoce jsou svátky nejen klidu a míru, ale i nezdravého jídla. U štedrovečerní večeře zasedneme ke stolu plnému řízků, bramborového salátu a cukroví. Aby vás po svátcích nečekalo na váze nemilé překvapení, přinášíme speciální adventní dietu.

Vánoce jsou svátky nejen klidu a míru, ale i nezdravého jídla. U štedrovečerní večeře zasedneme ke stolu plnému řízků, bramborového salátu a cukroví. Aby vás po svátcích nečekalo na váze nemilé překvapení, přinášíme speciální adventní dietu. Během 4 týdnů můžete zhubnout až 8 kilo a ke svátečnímu stolu zasednout bez obav z tloustnutí.

  • Snídaně:
    Ráno je potřeba hodně sacharidů, které vám dodají energii na celý den. Optimální jsou 3 – 4 celozrnné rohlíky nebo krajíce chleba s máslem a marmeládou či medem. Můžete si také dát misku müsli s ovocem, ořechy a mlékem. V žádném případě nejezte k snídani bílkoviny – buřty, sýr, vejce, maso. Jedinou výjimkou je mléko.
  • Oběd a večeře:
    Důležité jsou bílkoviny. Ty pomohou při spalování tuku a ochrání během diety svaly. Dejte si 200 g libovolného masa, nebo podobné množství vajec, sýra, tvarohu, jogurtu či sóji. Jako přílohu k masu si udělejte salát. Nejezte obilniny – pečivo, těstoviny. Vyvarujte se brambor, rýže, luštěnin, tučných omáček i ovoce.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.