Skutečné záznamy pojišťoven Milá pojišťovno, takhle jsem boural! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Skutečné záznamy pojišťoven Milá pojišťovno, takhle jsem boural!

 (: profimedia.cz, archiv)

Měli jste smůlu a bourali jste? V takovém případě vás nejspíš čeká jednání s pojišťovnou o úhradě škody. A nejspíš se nevyhnete ani chvíli, kdy budete muset ukázat svůj výtvarný talent a do příslušného formuláře namalovat, jak k nehodě došlo.

● Po nehodě musíme nakreslit, jak se stala
● Vznikají leckdy hodně divoká díla
● A likvidátoři pojišťoven? Nevěří vlastním očím!

A věřte tomu, že likvidátoři pojišťoven se u těch našich malůvek často velmi dobře baví. Nedělní Aha! pro vás zapátralo v archivech pojišťoven a přináší vám to nejlepší a nejvtipnější, co lidé v záznamech o nehodách vytvořili…

Kliknutím zvětšetePomoc, duchové!
Ano, tohle je opravdu reálný nákres z archivu jedné velké pojišťovny. Jak vyřízení žádosti dopadlo, bohužel nevíme. Ale pravděpodobně nic moc. Ono požadovat po neviditelném řidiči neviditelného auta krytí z jeho nejspíš neviditelného povinného ručení je dost nestandardní. Dá se skoro s jistotou očekávat, že krytí bude také neviditelné!

Kliknutím zvětšeteKudy domů, kudy?
Je to k nevíře, ale řidič z tohoto nákresu neměl podle policejního vyšetřování v krvi žádný alkohol. Vzhledem k tomu, že se netrefi l do vlastních vrat, těžko tomu věřit. Třeba zrovna myslel na to, že by dům potřeboval novou omítku.

Kliknutím zvětšetePozor, včely útočí!
Nenadálý útok agresivního hmyzu může mít pro řidiče fatální následky! Řidiči, na kterého zaútočila včela, se naštěstí nic vážného nestalo. Hlavně, že včela stihla uprchnout.

Kliknutím zvětšeteA pak že ženy neumějí parkovat!
Jeden z automobilistických předsudků praví, že ženy neumějí parkovat. Spousta mužů své manželky radši nechá vystoupit a auto vmanévrují na volné místo sami. Je to samozřejmě nesmysl, najde se spousta mužů, kteří se do mezery na parkovišti prostě netrefí, ani kdyby byla sebevíc široká.

Kliknutím zvětšeteZajíček v své jamce už nesedí
Zvířata na silnici způsobují řidičům mnohé komplikace. Je třeba mít neustále oči na stopkách. Podle tohoto nákresu si skoro můžeme myslet, že lepší je v takové chvíli nebrzdit. Ale když ten zajíček má tak smutné oči…

Kliknutím zvětšeteJejda, kdo sem postavil ty stromy?
Stromy kolem silnic sice zachytí spoustu škodlivin z výfuků, a navíc jistě zkrášlují okolí, na druhou stranu takový náraz do stromu může řidiče stát i život. Řidiči, který stvořil následující obrázek, se naštěstí nic vážného nestalo, i když z dramatického nákresu, který předložil pojišťovně, to tak skoro nevypadá.

Kliknutím zvětšeteKrása ženy něco stojí!
Nejdůležitějším, co by měl dobrý řidič vědět, je to, že je potřeba neustále sledovat, co se kolem vašeho auta děje. No jo! Jenže některé pudy jsou prostě silnější než dopravní vyhláška. Když vidí řidičmuž u silnice krásné ženské tělo, zapomíná na provoz. Zajímavostí je, že místo, kde se tato nehoda stala, bylo už delší dobu pod drobnohledem policie. Neustále se tam opakovaly ty samé nehody a nikdo netušil proč. Až jednou se na průzkum vydal místní policejní náčelník…a naboural do auta před sebou. Při pohledu na nákres a popis nehody je jasné proč.


Kliknutím zvětšete

Motoristická poradna Odpovídá Petr Vojáček, úspěšný automobilový závodník a podnikatel

Dosluhují mi zimní pneumatiky. Mohl bych na nich jezdit i v létě?
„Můžete, ale nedoporučujeme to. Sjeté zimní pneumatiky nemají v letních měsících tak odlišné vlastnosti jako nové. Ovšem musíte počítat s tím, že i tak vás mohou potkat problémy, například na mokré vozovce. Rozdíl poznáte hned, jak přezujete zpět na letní.“

Také se chcete na něco zeptat? Pište na adresu: Aha!, Panská 10, 110 00 Praha 1 nebo na email petrvoj@seznam.cz.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.