Jana Paulová, hvězda našeho DVD: Byly to nervy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jana Paulová, hvězda našeho DVD: Byly to nervy!

Janu Paulovou nikdy neuvidíte, že by se mračila. Ještě že v Kameňáku je možné úplně všechno!
Janu Paulovou nikdy neuvidíte, že by se mračila. Ještě že v Kameňáku je možné úplně všechno! (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Už ve středu vám po úspěchu z minulého týdne v exkluzivní DVD edici deníku Aha! přineseme druhý díl legendární české komedie Kameňák! Po boku policisty Václava Vydry (51) se představí křehká herečka Jana Paulová (52), která nedávno tancovala v »novácké« soutěži Bailando! A prožila si při tom pěkné nervy!

Už ve středu vám po úspěchu z minulého týdne v exkluzivní DVD edici deníku Aha! přineseme druhý díl legendární české komedie Kameňák! Po boku policisty Václava Vydry (51) se představí křehká herečka Jana Paulová (52), která nedávno tancovala v »novácké« soutěži Bailando! A prožila si při tom pěkné nervy!

„Kameňák bylo jedno z nejhezčích natáčení, jaké jsem ve svém životě prožila. Při práci měl režisér Troška skvělého pomocníka, který nás honil na plac a dělal »bububu«, takže si Troška mohl vymýšlet srandu a dělat humor,“ zavzpomínala pro deník Aha! Paulová, která v Kameňáku hraje Vydrovu manželku Vilmu Novákovou.

Blonďatá herečka si ale ve své kariéře neprošla jenom lehkými rolemi. Asi nejtěžší chvíle ji totiž čekaly během nedávné taneční show Bailando, když vyšlo najevo, že její taneční partner Zdeněk Fiala má za sebou pornoskandál. „Tehdy jsem vůbec nevěděla, co mám dělat, jestli normálně pokračovat, nebo třeba odstoupit,“ přiznává dnes Paulová. „Ta věc s pornem pro mě tehdy byla jako blesk z čistého nebe a já nevěděla, jestli je to pravda, nebo jen výmysl,“ dodává Paulová, která nakonec ze soutěže neodstoupila.

„Na Janě je mi sympatické, že stojí oběma nohama na zemi a že se nedere do popředí pomocí laciných triků. Kdo o ní ví, její kvality zná, kdo ne – jeho smůla,“ uznává Paulové kvality oblíbený režisér Zdeněk Troška.

Na herecké mistrovství Jany Paulové a Václava Vydry se budete moci podívat už ve středu, protože společně s deníkem Aha! si budete moci koupit i DVD s filmem Kameňák 2. A to za pouhých 45 korun! A příští středu se těšte na DVD s Kameňákem 3!

Kameňák 2

»Stará Kropáčková« alias Anna Vejvodová je ústřední postavou druhého dílu Kameňáku, který začíná tam, kde »jednička« skončila. Tedy vytrysknutím a náhlým zmizením erektivního pramene. Právě Kropáčková totiž blahodárný pramen okusila také a v Kameňákově náhle začíná přibývat znásilněných mužů. Kropáčková se tak záhy stává postrachem všech pánů a na maloměstě je pořádný poprask! Vyšetří policejní šéf Pepa Novák v podání Václava Vydry, kterému přibývá znásilněných policistů, záhadné události? A přiživí se na erektivním prameni i místní mafiáni?

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.