Václav Vydra, hvězda našeho DVD: Je to pistolník! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Václav Vydra, hvězda našeho DVD: Je to pistolník!

Václav Vydra patří k nejpopulárnějším českým hercům.
Václav Vydra patří k nejpopulárnějším českým hercům.

PRAHA – Už ve středu si budete moci společně s deníkem Aha! koupit DVD s legendárním filmem režiséra Zdeňka Trošky Kameňák. Hlavní roli v komedii, při které vám potečou slzy smíchu, si po boku herečky Jany Paulové střihl oblíbený Václav Vydra (51).


A do role ozbrojeného policisty se prý nemusel ani moc stylizovat!

„Většinou totiž u sebe nosím pistoli, jednou jsem ji dokonce musel použít. Naštěstí jsem ale jenom střílel do vzduchu,“ svěřil se před časem Václav Vydra v jednom rozhovoru. Populární herec dokonce má mysliveckou licenci, ale podle svých slov aktivním myslivcem není. „Právo myslivosti aktivně nevykonávám, příčí se mi střílet na živé tvory,“ dodává Vydra.

Ten dokonce po sametové revoluci se zbraněmi obchodoval, jenže po několika letech s tím seknul. „Začal jsem podnikat v době porevoluční euforie, kdy se otevřel prostor pro podnikání a mně to připadlo potřebné a zajímavé,“ přiznává Vydra. Jenže evidentně neměl dost trpělivosti a Kliknutím zvětšetenakonec se opět začal na sto procent věnovat herectví.

Kromě pistolníka Václava Vydry se ve filmu Kameňák setkáte i s dalšími oblíbenými herci Janou Paulovou, Markem Vašutem, Danou Morávkovou či Hanou Čížkovou.

Divácky neuvěřitelně úspěšnou komedii Kameňák vám přinese deník Aha! v naší speciální DVD edici již ve středu, a to spolu s vašimi oblíbenými novinami za pouhých 45 korun. A pozor! Další středy budou následovat DVD s druhým a třetím pokračováním Kameňáku!

Kameňák

Do Kameňákova, českého maloměsta, přijíždí bohatý šlechtic, kterému byl po restituci vrácen jeho zámek. Šuškanda však prozrazuje, že pod panským sídlem má být zakopán pohádkový poklad, který je pravým důvodem šlechticova příjezdu. Kliknutím zvětšeteMaloměsto je ihned naruby a místní mafiánská trojice okamžitě přemýšlí, jak nastalé situace využít. Jak se k tomu postaví šéf místní policie Václav Vydra?
Legendární komedie Zdeňka Trošky je již naprostou klasikou, která srší originálními scénami, špičkovým hereckým obsazením a především velkou řadou kamenných vtipů, tedy kameňáků!


Autor: VOJTĚCH KRISTEN
Foto Aha! – Dalibor Puchta

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.