Arnold Schwarzenegger, hvězda našeho DVD: Rakušané ho nechtějí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Arnold Schwarzenegger, hvězda našeho DVD: Rakušané ho nechtějí!

Film Terminátor udělal z Arnolda Schwarzeneggera světovou hereckou hvězdu, která si může říct za film desítky milionů dolarů.
Film Terminátor udělal z Arnolda Schwarzeneggera světovou hereckou hvězdu, která si může říct za film desítky milionů dolarů.

PRAHA – Už dnes vám v exkluzivní DVD edici deníku Aha! přinášíme další klasiku akčního žánru – film Terminátor 2. V hlavní roli se opět objeví Rakušan Arnold Schwarzenegger (60), který právě zahřívá křeslo kalifornského guvernéra. Jenže Rakušanům už začíná lézt pěkně krkem!


Dokonce svalovcovo jméno potichu zmizelo z Rakouského sportovního stadionu ve městě, kde se hlavní hrdina filmu Terminátor narodil. Věcí, kterými ale Schwarzenegger rozhněval Rakušany, bylo více. Jednou totiž prohlásil: „Jsem mnohem radši kalifornským guvernérem, než bych byl rakouským kancléřem.“ Olej do ohně pak přilil tím, že nechal popravit odsouzeného vraha Stanleye Williamse, jenže v Rakousku je drtivá většina lidí proti trestu smrti. „Neměl jsem na výběr. To, že jsem si zvolil kariéru politika, s sebou přineslo mnohá rozhodnutí, z nichž žádné nebylo jednoduché,“ omlouval své chování Schwarzenegger.

Za své filmové role se však kulturista stydět rozhodně nemusí a deník Aha! vám už dnes přináší na DVD legendární snímek Terminátor 2. Koupit si ho můžete se svými oblíbenými novinami za pouhých 45 korun.

Arnold Schwarzenegger

● Rodné jméno: Arnold Alois Schwarzenegger
● Narozen: 30. července 1947, Rakousko
● Výška: 188 cm
● Rodiče: Aurelia (†1998) a Gustav (†1972)
● Manželka: Maria Shriver (*1955)
● Datum svatby: 26. duben 1986
● Děti: Katherine Eunice, Christina Maria Aurelia, Patrick Arnold, Christopher Sergant

Terminátor 2

Kliknutím zvětšeteDo Los Angeles se z budoucnosti vrátí nový Termináror – Typ T-1000 (Robert Patrick), aby zlikvidoval Johna Connora (Edward Furlong), budoucího osvoboditele lidstva. Jenže ze stejné budoucnosti se v Městě Andělů objeví i stroj T-800 (Arnold Schwarzenegger), který je určený pro chlapcovu obranu. Connor poznává, že T-800 mu neublíží, a společně s ním a svou matkou (Linda Hamilton) spřádají plány, jak změnit budoucnost celého světa. Jenže v patách jim je stále T-1000!

Film Terminátor 2 byl natočený na začátku 90. let a znamenal průlom v trikové technologii. Navíc se může pyšnit i čtyřmi Oscary a nespočtem dalších cen.

V edici deníku Aha! si můžete Terminátora poprvé v České republice vychutnat s kvalitnějším obrazem a novým, 7kanálovým zvukem DTS. A navíc i v nové a o dvacet minutové delší verzi filmu!


Autor: VOJTĚCH KRISTEN
Foto Profimedia.cz

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.