Miss Universe 2018? Zpívající Filipínka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Miss Universe 2018? Zpívající Filipínka!

Miss Universe
Miss Universe (ČTK)

Nádherně se na ni dívá a krásně se ji i poslouchá. Tím se může pochlubit Filipínka Catriona Elisa Gray (24(, která se stala novou Miss Universe! 

O korunku v letošním 67. ročníku bojovalo v Bangkoku 94 krásek. Ty byly rozděleny do čtyř skupin podle regionů, přičemž za každý z nich postupovalo do užšího finále pět zástupkyň. Evropu v nejlepší dvacítce reprezentovaly kandidátky z Polska, Maďarska, Belgie, Británie a Irska, naopak Česká Miss Lea Šteflíčková (20) skončila v poli poražených.
Loni se vítězkou klání stala Demi-Leigh Nel-Peters (23) z JAR a letos se dlouho schylovalo pro africkou zemi k obhajobě. Nakonec ale porotu nejvíce zaujala právě Filipínka Gray. Možná i proto, že coby držitelka magisterského titulu v hudební teorii dokonale zpívá, její cover verzi hitu Set Fire To The Rain od Adele si už přehrály statisíce lidí.

To tu ještě nebylo: Dva »chlapi« ve finále!

Letošní ročník Miss Universe se zapsal do historie nejen rekordním počtem účastnic, ale také tím, že se při něm poprvé představily i transgenderové modelky: Španělka Ángela Ponce (27) i Mongolka Belguun Bacuch (25) se narodili jako muži, avšak prodělali změnu pohlaví. O Španělce se dokonce mluvilo jako o spolufavoritce na titul, nakonec ale mezi nejlepší neproklouzla. „I tak to beru za velké vítězství svobody a lidských práv,“ vzkázala.

Na video z Miss Universe se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.