Takhle to slušelo Tereze Kostkové ve StarDance: Co večer, to luxusní róba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Takhle to slušelo Tereze Kostkové ve StarDance: Co večer, to luxusní róba!

Tereza Kostková před finálovým večerem StarDance
Tereza Kostková před finálovým večerem StarDance (Profimedia)

Jednou zářila ve zlatých šatech, pak jí zase z rozparku smyslně vykukovalo kolínko. Jedno ale měly všechny róby moderátorky Terezy Kostkové (42) společné – vypadala v nich fantasticky. Jejich autorka návrhářka Taťánu Kovaříková (51) deníku Aha! prozradila, jak se šilo pro StarDance. 

„Známe se hodně dlouho, ale oblékám ji teprve na třetí řadu StarDance. Jde nám to dohromady – jí se líbí můj styl a mně se dobře obléká, protože je to nádherná ženská, které všechno sluší. Šaty jí musí sedět a podporovat její ženskou postavu,“ řekla Aha! Kovaříková.

Vymyslet a ušít tolik originálů dá i tak spoustu práce. „Je to pro mě těžké, protože každý týden musí být jiné. Dohromady jich je deset. Navíc protože mám ráda černou, tak bych je nejradši udělala všechny v temných odstínech, ale to nemůžu,“ svěřila se Taťána s tím, že na modelech pracuje už od konce srpna.

„Mám předem domluvený rozpočet a taky požadavky na barvu, aby Tereziny šaty ladily s oblečením soutěžících. Pracujeme na tom v průběhu a ke konci už došíváme na poslední chvíli. Tanečníci se musí naučit rychle choreografii, my zase rychle šijeme,“ zdůraznila Kovaříková.

Jedny šaty stojí až 50 000 Kč!

Šaty ze salonu Tatiana vyjdou podle zjištění Aha! od dvaceti do padesáti tisíc. Všechna její díla naštěstí neskončí ve fundusu ČT. „Některé šaty zůstávají televizi, některé jsou v mém vlastnictví,“ prozradila Kovaříková.

 Jako ve vlaku! Syn Terezy Kostkové má pokojíček, který mu připomíná cestování

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.