Děcka Jolie a Pitta v akci aneb Gymnastika na klandru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Děcka Jolie a Pitta v akci aneb Gymnastika na klandru

Zahara se pokusila o totéž...
Zahara se pokusila o totéž... (Foto Profimedia.cz)

Rozvod, soudní řízení a hádky o to, komu patří... Nic z toho nemůže děti Angeliny Jolie (43) a Brada Pitta (54) odradit od dětských hrátek!

Zahara (13) a bráška Knox (10) si třeba čekání, než ségře Vivienne (10) skončí lekce karate, krátí cvičením na pouličním klandru! Kdo je zdatnější gymnasta, je z fotek vcelku jasné – zatímco Knox svůj veletoč okolo »hrazdy« zvládl skoro jako profík, Zahara při pokusu o totéž spadla a namlátila si o zem. Knox a Vivienne jsou dvojčata, která skutečně zplodil Pitt a odnosila Angelina. Zahara je pro změnu jedním ze tří dětí, která si slavný hollywoodský pár osvojil, Zaharu konkrétně v roce 2004 z Etiopie. Dost možná půjde ve stopách »rodičů «, už třeba namluvila jednu z rolí v originálu populárního filmu Kung Fu Panda 3.

»Dcera« Shiloh: Dostává hormony?
Nejstarším neadoptovaným potomkem dua Brangelina je dvanáctiletá dcera Shiloh. »Dcera« je nicméně jaksi zavádějící pojem, Shiloh se údajně už několik let cítí být chlapcem! Obléká se jako kluk, a dokonce se nechává od všech včetně rodičů oslovovat Johne! Španělský list El Mundo už v létě informoval o tom, že nastoupila hormonální terapii, aby svou přeměnu v muže dokonala. Šlo ale podle všeho o nepodloženou spekulaci.

Pitt, Streep a spol: Jak vzniklo slavné oscarové selfie?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.