Teplý podzim nevyhovuje? Matonoha z Ulice jede za pořádnou zimou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Teplý podzim nevyhovuje? Matonoha z Ulice jede za pořádnou zimou

V karavanu a se synem se herec vypravil na ledovec.
V karavanu a se synem se herec vypravil na ledovec. (Foto: Radek Míča)

Zatímco většina z nás si užívá příjemné listopadové teploty, herec Tomáš Matonoha vyrazil na sever za pořádnou zimou. Usedl za volant svého karavanu a se synem se vypravil na ledovec.

Dovolená v karavanu mu vyhovuje, protože mu dává volnost. „Nejsem závislý na cestovních kancelářích. Lokalitu dovolené si vyberu na poslední chvíli podle počasí, počtu otevřených sjezdovek a podobně,“ uvedl herec při návštěvě brněnského výstaviště, kde se koná veletrh Caravaning Brno. Matonoha na cesty vyráží s kompaktním šestimetrovým vozem.

„Je to lepší, než s velkou károu. V jižní Evropě navíc s velkým vozem neprojedete, protože jsou tam v malých městečcích úzké uličky,“ sdělil. Do jeho karavanu se i tak vejdou čtyři lidé, tedy celá jeho rodina. I přesto na dovolenou vyráží jen se synem. „Dceru vezmu až za čtrnáct dnů,“ řekl. A jaký pro to má důvod? „Potomci teď mají šest a třináct let, což je takové období, kdy s nimi můžu být maximálně tři hodiny,“ zasmál se.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.