Sokol na kolenou, smetla ho Verešová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Sokol na kolenou, smetla ho Verešová

Ondra Sokol je muž mnoha talentů!
Ondra Sokol je muž mnoha talentů! (Foto: Tino Kratochvíl)

Herec padl na kolena a to famózně. Při svém vystoupení v tanečních soubojích na festivalu Life! na sobě měl kostým vrátného a snažil se tak překonat taneční kreaci Andrei Verešové, která do choreografie vtipně zapojila i smeták a hadr, coby uklízečka Miluna. Trojici známou z klipu na festival Life! doplnil  moderátor Roman Šebrle alias instalatér Fanda. 

Kromě tří patronů festivalu Life! se vystoupení na pódiu ujali také herečka Eva Decastelo a youtuber FattyPillow a samozřejmě profesionální tanečníci. Herečka přiznala, že měla trochu strach. „Když hraju nebo moderuji, skoro trému nemám. Teď jsem prakticky rozsypaná, protože jsou tu hvězdy z New Yorku, skuteční machři na tanec. Jsem úpně mimo rytmus, takže se budu ukrývat za Fattyho,“ špitla těsně před zahájením. Obavy mít nemusela, protože vystoupení všech mělo obrovský ohlas u publika, které pavilon A1 doslova naplnilo, a to včetně ochozů.

 

Bouřlivá atmosféra nadchla i modelku Andreu Verešovou: „Dostala jsem velkou výzvu tancovat na podpatcích, nakonec jsme to opravdu zvládli a bylo to famózní. Byla skvělá atmosféra a výborné publikum, perfektně nás všechny vyhecovali,“ prohlásila. Na závěrečný tanec Wanna Dance With Somebody od Whitney Houston se ze zástěry uklízečky převlékla doroztomilých sexy šatiček, modrých flitrových, dokonale rýsujících postavu.

Také Sokol a Šebrle se hodili lehce do gala a na závěr hodili mezi publikum své Life! kšiltovky. Přitom Ondřej Sokol si úplně jistý dopředu nebyl, těsně před tancem prohlásil: „Já se vždycky těším a taky se vždycky bojím, protože mám pocit, že to neumím. Ale doučím se to než to začne.“ No a jak řekl, tak udělal.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.