Češky se před finále Fed Cupu hodily do gala: Kapitánovy ďáblice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Češky se před finále Fed Cupu hodily do gala: Kapitánovy ďáblice

Petr Pála se svými hvězdami na »trůnu« vyfotil, o víkendu se na něj bude chtít vrátit ve Fed Cupu.
Petr Pála se svými hvězdami na »trůnu« vyfotil, o víkendu se na něj bude chtít vrátit ve Fed Cupu. (Foto Česká sportovní – Pavel Lebeda, Fedcup.com )

Soupeřky? Na banketu před finále Fed Cupu vypadaly jako parťačky! Češky i Američanky totiž zvolily ďábelsky červené šaty. Válka startuje až dnes na kurtech, party ovládly klid a mír. 

„Byla to sranda, že jsme všechny byly ve stejné barvě,“ culily se české reprezentantky. Jedinou výjimku tvořil jejich kapitán Petr Pála – ten si sice uvázal červenou kravatu, k ní ale zvolil elegantní tmavý oblek a vestičku, kombinaci, ve které se předvedl poprvé. A premiérové bylo i místo konání: souš nahradila voda, na parníku Grand Bohemia se zhruba hodinu plulo pod Vyšehrad a zpátky ke Štvanici. Nechyběly DJ, hudební styl dixieland, ani raut. Tenistky podobný program zažily ve sladké Paříži, odtud přišla inspirace. Jen to »překvapení« nemuselo být, právě na banketu totiž Barbora Strýcová oznámila konec v reprezentaci. Ještě předtím se ale bude chtít polaskat s fedcupovým pohárem. Ani ten na lodi nechyběl. 

Na video s Petrou Kvitovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.