Mottlová znovu v akci: Po Krausovi lákala do postele Blažka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Mottlová znovu v akci: Po Krausovi lákala do postele Blažka!

Mottlová si střihla lechtivé scény ve vlastním prádle.
Mottlová si střihla lechtivé scény ve vlastním prádle. (Foto FTV Prima, Filip Matušinský)

Škatulky svůdnice se Bára Mottlová (32) těžko zbaví. Po milostných nájezdech na Adama Krause (36) v Ordinaci v růžové zahradě to před kamerou zkusila i na Filipa Blažka (45) v Krejzových.

Role zájemkyně o byt Zity Strnadové, která chce dostat do postele makléře Ondřeje Dama v podání Blažka, začala pro Mottlovou hodně zostra. „Přirozeně, že jsem se styděla, ale co? Je to herecký úkol, tak ho musíte zvládnout. Přiznám se, že mě to trochu překvapilo, protože jsem naposledy točila už před nějakou dobou,“ zavzpomínala herečka na postelovou scénu.

„Daleko víc mě bude mrzet, až mi je dávat nebudou. Navíc je to natočené velmi slušně, pracovalo se v přátelské atmosféře, takže s tím takový problém nebyl,“ dodala jedním dechem.

V seriálu se Mottlová ale objeví i jinak než jen ve spodním prádle. „Další scénu mám na veterině s pejskem, tak tam budu zcela oblečená,“ smála se.

Nechává se sbalit

Mottlová je sice před kamerou expertka na svádění, ale v reálném životě to má naopak. „Víte, já jsem ze staré školy, takže razím to, že muž by měl vždy ženu dobývat. Žádná emancipace se nekoná, ať se ti chlapi pěkně snaží. Já takhle nikoho nikdy nebalila,“ prozradila na sebe herečka.

 Prsatá Mottlová: Koukají jí muži více na prsa anebo do očí?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.