Marek Eben: Co závidí hvězdám StarDance? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Marek Eben: Co závidí hvězdám StarDance?

Marek Eben
Marek Eben (Marek Pátek)

Na tanečním parketu StarDance drží maximálně mikrofon. To si ještě v minulých řadách nemohl vynachválit. Teď šel ale moderátor Marek Eben (60) s pravdou ven. Chtěl by se naučit rozpohybovat tělo v tanečním rytmu jako ostatní.

„Do tance se dobrovolně nehrnu, ale chápu, že to pro jiné může být zdroj pobavení,“ tvrdil parťák Terezy Kostkové (42) ještě před pěti lety. A nahlas se hroutil z každého tanečního kroku, který by po něm štáb chtěl. „S Terezkou jsme docela sehraný pár moderátorů, ale soutěžit nás spolu určitě nikdy neuvidíte! Půjdu s ní raději s chutí na večeři, než na taneční parket,“ dodával s oblibou Eben.



To, co si dřív ale neuměl představit, najednou v tichosti přehodnotil. „Tahle taneční parta mi přijde neuvěřitelně tanečně šikovná. Je tam vidět ten měsíc tréninků navíc. Já věřím na tu investovanou práci a tady je to ohromně vidět. Osobně bych si přál umět tančit jako kdokoli z nich,“ svěřil deníku Aha! Eben s tím, že jim taneční průpravu závidí. „Na všechny se krásně dívá a u nikoho nemáte pocit, že by vám ho bylo líto, všichni jsou zatraceně dobří,“ dodal.

Charismatický pětibojař David Svoboda: Kašlal na tréninky!
Na parketě zatím patří k těm šikovnějším. Na trénincích ale David Svoboda (33) už dokázal tanečnici Veroniku Lálovou (26) pěkně potrápit. Nejen, že sem tam zapomene koukat na hodinky, ale celé září nestíhal kvůli jiným kšeftům.
„Vy máte takové charisma, že byste ho mohl prodávat. To když se sečte s Veroničinou krásou, tak vzniká neuvěřitelně tříštivá síla, která oslepuje,“ složil mu v sobotu poklonu porotce Radek Balaš (52). „Pohybujete se úžasně rytmicky a jako první jste v sambě propnul nohu. To je velmi těžké, fakt výborné,“ přidala se k němu Tatiana Drexler (55). Ani jeden v tu chvíli ale nemohl tušit, že moderní pětibojař měl na zářijových trénincích skoro samá »áčka« kvůli jiným pracovním povinnostem. „Jana Žižku jsem natáčel jen jeden den, ale podobných věcí jsem měl hodně. Takže se přiznám, že jsem hlavně v září tréninky moc nestíhal, tak snad to nebude moc poznat,“ přiznal Aha! Svoboda před vypuknutím StarDance. „Když David nemohl, tak to bylo trochu složitější. Museli jsme to nahánět každou minutu a hodinu, abychom vůbec dorazili. Teď už je to super, trénujeme, jak to jde,“ potvrdila sexy Veronika s tím, že ji David často zlobí s nedochvilností.

Nečekaná návštěva
Tak dlouho ji trápily psychické problémy, až je musela řešit za zdmi psychiatrické léčebny v Bohnicích. Křehká miss Zuzana Jandová (31) už je ale zase v pořádku a v tichosti se přišla podívat na sobotní přímý přenos StarDance. Do společnosti vyrazila s kamarádem, fotografem Michalem Skramuským (41). „Skvělá atmosféra, moc obdivuju všechny finalisty! Děkuju za pozvání!“ rozplývala se modelka, která vyvětrala šaty z dílny salonu Poner.

Kostková ze StarDance o Marku Ebenovi: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.