Bezohledný řidič Jennifer Lopez: Přejel fotografa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bezohledný řidič Jennifer Lopez: Přejel fotografa!

Zpěvačky bodyguard fotografovi bezohledně přejel obřím SUV nohu!
Zpěvačky bodyguard fotografovi bezohledně přejel obřím SUV nohu! (Foto Profimedia.cz)

Focení celebrit může být někdy pěkně nebezpečná práce. Přesvědčil se o tom nejmenovaný fotograf, který chtěl »vycvaknout« zpěvačku Jennifer Lopez (49) s přítelem, baseballistou Alexem Rodriguezem (43). Jejich bodyguard mu totiž dost bezohledně přejel obřím SUV nohu!


J-Lo si po boku bývalého baseballisty vyrazila na romantickou večeři do restaurace Craig‘s, která se nachází ve West Hollywoodu. Před podnikem už je vyhlížel hlouček fotografů, kteří jakmile dvojici spatřili, začali divoce mačkat spouště. Bodyguard slavného páru fleše jejich fotoaparátů považoval asi za tak dotěrné, že obří Cadillac Escalade stočil přímo na jejich skupinku a tu míjel tak natěsno, že jednoho z fotografů srazil k zemi. „Ani nezastavil, aby se ujistil, že je v pořádku,“ spílali řidiči kolegové zraněného muže.

Záběr z koncertu Jennifer Lopez:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
7. 11. 2018 • 23:14

Prečo nie je uvedené, ako k tomu pristúpila polícia ? Alebo to máme chápať tak, že v tomto prípade sa nestalo nič vážne, žiadne ublíženie na zdraví, len pohladkanie po nohe s ľahkým kolieskom - mierne upozornenie. Nech sa predsa ten fotograf naučí, že sa nemá približovať k celebrite bližšie než na kilometer !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.