Sylvester Stallone, hvězda našeho DVD: Má nové tetování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Sylvester Stallone, hvězda našeho DVD: Má nové tetování!

Sylvester Stallone nyní dotáčí čtvrtý díl Ramba a fi lmování chce dát sbohem. Raději by chtěl stát za kamerou jako režisér než před ní coby herec.
Sylvester Stallone nyní dotáčí čtvrtý díl Ramba a fi lmování chce dát sbohem. Raději by chtěl stát za kamerou jako režisér než před ní coby herec. (Profimedia.cz)

PRAHA – Už zítra vám společně s deníkem Aha! v naší exkluzivní DVD edici přineseme třetí díl legendárního akčního snímku Rambo! V hlavní roli se opět můžete těšit na svalovce Sylvestera Stallonea (61), který se nechal slyšet, že chce praštit se svou hereckou kariérou. A možná i proto se nedávno odhodlal k pořízení nového tetování!

Stallone si totiž nedávno nechal na pravé rameno vytetovat barevný portrét své ženy Jennifer Flavin obklopený třemi růžemi. Ty mají symbolizovat tři Slyovy dcery, které mají všechny prostřední jméno »Rose«. „Na celé tetování jsme měli jen čtrnáct hodin a myslím, že se povedlo,“ přiznal Stalloneův tatér Mike Devries.

Pokud se tak Stallone rozhodne ještě někdy po filmu Rambo 4, který nyní natáčí, vzít filmovou roli, objeví se na plátně i s celou svojí rodinou. Svalovec však již deklaroval, že se na práci před kamerou necítí a do důchodu by raději filmoval druhé. Dokonce se uvažuje, že by měl režírovat snímek o arménské genocidě v Turecku. Podle Stallonea pak má být film eposem o konci civilizace.

Než se ale nový Stalloneův film dostane do českých kin, nabízíme vám už zítra ve speciální filmové DVD edici deníku Aha! legendární akční snímek Rambo 3, který zakončuje trilogii o vietnamském veteránovi Johnu Rambovi. Na stáncích jej koupíte společně s deníkem Aha! za pouhých 45 korun.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.