Jedna rána za druhou během příprav muzikálu Trhák: Hajný Slezáček ulomil zub Pogodové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jedna rána za druhou během příprav muzikálu Trhák: Hajný Slezáček ulomil zub Pogodové!

Sandra Pogodová utrpěla vadu na kráse.
Sandra Pogodová utrpěla vadu na kráse. (Foto Aha! – Daniel Černovský, archiv Divadla Broadway, ara Herminapress.cz, Profimedia,cz, )

Zpřetrhané vazy, zlomená noha, uražený zub. To všechno už má na kontě muzikál podle stejnojmenného filmu Trhák. O berlích skončil nejen Václav Kopta (53), ale také kostýmní výtvarnice Jolana Izbická (45). A představitelka listonošky Sandra Pogodová (43) utrpěla dost podstatnou vadu úsměvu.

O první zdravotní komplikace během příprav muzikálu se postaral Kopta. Po dvou měsících dřiny při zkouškách na StarDance si začátkem září poranil koleno a stehenní sval. „Došlo k tomu při zvedačce na tréninku. Dostal jsem se až na centrum pohybové medicíny k panu Kolářovi, tam mi bylo sděleno, že se jedná o poměrně rozsáhlé zranění,“ přiznal herec, kterého zranění v muzikálu naštěstí jen omezilo a nevyřadilo, jako tomu bylo v případě taneční soutěže.


Podobné problémy jako on měla ale i kostýmní výtvarnice. „Spadla z kola a zlomila si nohu, takže celé zkoušky absolvovala o berlích,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj z pražského Divadla Broadway. Tím výčet zraněných bohužel ještě nekončí. Jen pár dní před premiérou, která má být už 25. října, to odnesla i Pogodová . „Bořek Slezáček jí při zkoušce urazil kus zubu,“ dodal dobře informovaný člověk z divadla.

Napravená Sandra Pogodová:  Mejdany a večírky vyměnila za lásku a Buddhu.

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.