Nepatří do starého železa: Krampol (80) prozradil, jak se udržuje fit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nepatří do starého železa: Krampol (80) prozradil, jak se udržuje fit

Jiří Krampol
Jiří Krampol (Foto pro Aha! – Angelo Purgert, Šimon Pečenka)

Jiří Krampol (80) byl vždy známý jako vášnivý sportovec. Moderátor, který nedávno oslavil kulatiny, se jako stařec rozhodně necítí a i přes bolesti v kolenou se stále věnuje sportu. Pravidelně ho můžete potkávat v posilovně.

Kvůli zdravotním problémům musel skončit se svým oblíbeným tenisem, sportu se ale úplně nevzdal. Moderátor chodí pravidelně do posilovny. „Chodím tak třikrát, někdy i čtyřikrát týdne, ale jenom lehce. Žádné těžké váhy, zkrátka to nepřeháním,“ prozradil herec týdeníku Sedmička.

Cvičení se prý moderátor věnuje zhruba hodinu a deset minut a na radu trenéra nezatěžuje páteř. Krampol se i navzdory svému věku sice aktivně věnuje sportu, ale žádnou životosprávu prý nedodržuje, snaží se pouze vyhýbat bílému pečivu. „To nejím skoro vůbec, i když dort si občas dám. Dřív jsem se sladkostmi vyloženě cpal, ale poslední dva roky se to snažím omezit. Nemůžu totiž běhat ani jezdit na kole, takže bych strašně nabral,“ řekl Krampol týdeníku s dovětkem, že jeho nejoblíbenější jídlo je česnečka.

„Tu mám odmalička strašně rád a sám si ji připravuji,“ pochlubil se moderátor týdeníku Sedmička. Kromě pravidelného sportu si rád i odpočine, například při čtení nebo na procházce se psem, avšak odpolednímu šlofiku se občas neubrání. „Někdy se ale stane, že nečekaně usnu u televize,“ přiznal s úsměvem Krampol týdeníku.

 Hana Krampolová o Jirkovi: Nestarám se o něj, musí on o mě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.