Odhalení Aleše Cibulky: Do rodiny Gollové se přiženil známý český muzikant! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Odhalení Aleše Cibulky: Do rodiny Gollové se přiženil známý český muzikant!

Aleš Cibulka, Nataša Gollová
Aleš Cibulka, Nataša Gollová (FOTO: Daniel Černovský, Zdeněk Matyáš)

Rodina herečky, která zazářila v komedii Eva tropí hlouposti se sešla téměř v plném počtu na křtu knihy Aleše Cibulky (41) Černobílé idoly IV. O herečce Nataše Gollové (†76) se ví, že patří k ikonám a nejzářivějším hvězdám českého předválečného a protektorátního filmu, avšak co je pro mnohé velkým překvapením, že do početné rodiny se přiženil i muzikant Jan Homola (43) z kapely Wohnout.

Herečka neměla štěstí na muže a žádného potomka. Knihu tak pokřtili potomci jejího bratra Ivana (†83) v čele s neteří Kateřinou Kovaříkovou (69). Ta má dcery Terezu (31) a Johanu (39), což jsou praneteře slavné herečky. Johana už je také mámou, hvězda stříbrného plátna tím pádem má i prapraneteř Rozárku (9) a praprasynovce Mikuláše (2). Jejich tátou je právě muzikant Homola z kapely Wohnout. „Ale že je Johana z rodiny Nataši Gollové, jsem se dozvěděl až po čase. Možná po několika letech, když na to přišla řeč,“ prozradil hudebník Blesku.

Na křtu knihy se  Cibulka rozpovídal o jejím životě. Gollová nechtěla ani v kruhu rodinném vzpomínat na svou slávu. „Velmi nerada vyprávěla o třicátých a čtyřicátých letech. Pro rodinu to byla teta, která se volalo, když byly zapotřebí lístky do divadla nebo podobně,“ řekl Cibulku podle Blesku.

Cibulka promluvil o jejím životě pouze se souhlasem příbuzných, a tak to bylo i při psaní knihy. „Když jsem se pustil do psaní, radili jsme se, co cizelovat a co ne. Žila na stáří v domově důchodců, velkou roli tam hrál alkohol…Nakonec jsme se domluvili, že se nebude vynechávat nic a napíše se to tak, jak to bylo,“ řekl Blesku Cibulka.

Černobílé idoly Aleše Cibulky: Čím překvapil rodinu Nataši Gollové?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.