Válka v rodině Štikové: Odnesla to nevinná zvířata! Hlídání se nenašlo, a tak... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Válka v rodině Štikové: Odnesla to nevinná zvířata! Hlídání se nenašlo, a tak...

Kam se poděly jejich kočky?
Kam se poděly jejich kočky? (Foto: Herminapress.cz, Facebook,Robert Klejch)

Rodina nadevše. Tak tohoto hesla se nedrží snad nikdo z klanu Štikových. I když už televize nevysílá reality show, kde na sebe štěkali od rána do noci, o jejich hádky nepřijdeme. Nyní totiž sestry Ornella a Charlotte rozjely proti matce válku na internetu. Monika prý měla vyhodit jejich kočky a nazvaly ji za to hyenou. Co je na tom pravdy?!

Holky Štikovic jsou zase na ostří nože a neberou si žádné servítky! Ornella a Charlotte obvinily jejich matku Moniku z týrání zvířat. Hlava klanu měla údajně vyhodit jejich obě kočky z domu, ačkoliv jsou zvyklé na pohodlí domova a venku se tak budou při nejmenším trápit. Když se dozvěděly, že jejich matka u sebe už zvířata nemá, rozjely na internetu válku, do které se přidal i přítel Charlotte Ivko. Ornella později dodala, že pokud se kočky najdou, bude se o ně starat ona. Monika Štikové si narčení svých dcer nenechala líbit a napsala do redakce extra.cz.

„Toto je už přes čáru. Lež jako Brno. Takže realita: Prosila jsem celou rodinu o pohlídání koček. Všichni včetně Michala i Charlotte mě poslali do p*dele, ať si s nimi poradím sama. Pak se to stalo se Sisi. A co se dělo? Oni jen leželi a dávali věci na Facebook (příspěvky o tom, jestli kočku někdo neviděl – pozn. red.). Nic víc. A co já? Každý den po dobu čtrnácti dnů jsem chodila a hledala. Nechala jsem udělat letáky a vylepila je. Obvolávala jsem útulky a kontaktovala místní lidi. To je realita. A co Lili? Je na statku ve Zbuzanech. Už těch lží a nepravd mám dost,“ rozohnila se Monika.

 Jak skončily Štiky? Zhrzený Michal a Monika s milencem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zadnice
1. 10. 2018 • 16:32

Běžte s tou krav.kou do háje!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.