Česká youtuberka může vysoudit milion: Barman jí popálil obličej | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Česká youtuberka může vysoudit milion: Barman jí popálil obličej

Její krásu obdivovaly tisíce fanoušků
Její krásu obdivovaly tisíce fanoušků (Facebook, Instagram / Týnuš Třešničková)

Stav popálené české youtuberky Kristýny Třešňákové (22), známé jako Týnuš Třešničková, je vážnější, než se původně zdálo. Plameny ji zasáhly ve vyhlášené istanbulské restauraci při barmanské ohňové show.

Kráska v pátek večer utrpěla popáleniny na 35 % těla, a to v obličeji, na krku, hrudi a břiše. „V jednom místě má Češka dokonce popáleninu třetího stupně,“ upřesnil včera Robert Řehák z tiskového odboru Ministerstva zahraničních věcí ČR. Před ohněm neunikl ani její přítel Viktor Hajíček. Popáleniny druhého stupně má na asi 15 % těla, zejména v obličeji a na rukou. Jeho stav je ale méně závažný.

Generální konzulát ČR oběma již zajistil právníky, kteří na případu spolupracují s policií. Krásná Češka, kterou na Instagramu a YouTube sleduje přes 600 tisíc fanoušků, by mohla nyní na vinících svého utrpení vysoudit pořádný balík. Může uplatňovat ztrátu na zisku, bolestné a ztížené společenské uplatnění. „Pokud prokáže, že je její zevnějšek důležitý pro její obživu, pod milion bych nešel. A mohlo by to být i více,“ uvedl pražský advokát Jan Černý.

 Na video z místa neštěstí se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.