Žena (26), které na Tenerife našli ve vagině mrtvou želvu: Britku zažalují za týrání zvířat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Žena (26), které na Tenerife našli ve vagině mrtvou želvu: Britku zažalují za týrání zvířat!

Fotografie
Fotografie (internal)

Lechtivý případ Britky (26), které lékaři na španělském ostrově Tenerife našli po bujarém večírku ve vagině mrtvou želvu, zřejmě bude mít soudní dohru. Prokuratura chce nejmenovanou ženu obžalovat kvůli týrání zvířat.

Podobný případ španělští zdravotníci za svou praxi ještě nezažili. Do nemocnice El Mojón ve městě Arona na jihu turistického ráje Tenerife přišla Britka a stěžovala si na prudkou bolest v oblasti podbřišku a genitálií. Lékaři odhalili rozsáhlý zánět a brzy také měli jasno v otázce původce infekce. Ukázalo se, že ji způsobil cizorodý předmět, tedy mrtvolka želvy, která se ženě nějakým způsobem dostala do vaginy.

Sexuální orgie

Britka se zapřísahala, že o tom, že ve svém těle nosí mrtvého plaza i s krunýřem, neměla ani tušení. Stejně tak neměla ani ponětí o tom, jak se mohla želva do oněch míst dostat. Policie ale brzy zjistila, že Britka byla na pořádném flámu v letovisku Playa de las Américas, které je známé bujarým nočním životem. Tam narazila na skupinu mladíků z rodné země a celou noc si s nimi užívala alkoholu, drog a sexuálních orgií. Co se ale přesně mezi nimi událo, si žena buď nepamatuje, nebo z ostychu odmítá sdělit. Každopádně želva se do vaginy nemohla dostat sama, muselo se tak stát jen s cizí pomocí.

Soudní dohra

Případ má další dohru. Podle portálu elpais.com měla Britka ve vagině volně prodejnou želvu, která nebyla chráněná zákonem. Jedná se o čínský druh, který se prodává v obchodech s domácími mazlíčky. Díky tomu Britka unikne stíhání kvůli usmrcení chráněného živočicha. Prokuratura ale nechce hojně propíraný incident jen tak nechat být a v nejbližších dnech Britku hodlá obžalovat z týrání zvířat.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.