Skamene (63): Připomněl si své trauma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Skamene (63): Připomněl si své trauma!

Roman Skamene
Roman Skamene (hermína press)

Před očima mu opět vytanula hrůza, kterou prožíval, když ho před lety vymahači drželi za nohu z balkonu! Roman Skamene (63) při natáčení seriálu Modrý kód na několik hodin otevřel svou třináctou komnatu. Připomněla mu ji scéna s chlapcem, který chtěl skočit z paneláku, a on ho coby lapiduch Váňa zachraňoval.

„Vybavilo se mi to stejně, jako když o mně točili dokument, ve kterém byla rekonstrukce toho, jak jsem visel z jedenáctého patra... I když mně při natáčení jistili kaskadéři, byl to nepříjemný pocit,“ svěřil se deníku Aha! herec menšího vzrůstu (160 cm), který má fóbii z výšek. „Nedělají mi dobře. Skákat bych rozhodně nechtěl!“ řekl Skamene.

Nyní se díky seriálu ocitl v opačné roli – na balkoně zachraňoval chlapce, který chtěl spáchat sebevraždu. „Samotný pád za mladého herce absolvoval kaskadér. Vždy se na place snažíme, aby si obě postavy byly co nejvíce podobné a divák nic nepoznal,“ prozradil Aha! zdroj ze štábu.

„Příprava kaskadérského kousku zabere pár hodin, musí se vše připravit, kaskadér padá do balíku papírových krabic,“ dodal člen štábu s tím, že dětský herec byl navíc speciálně jištěný a pod ostřížím zrakem kaskadérů.

 Roman Skamene: Už jsem zmoudřel! Ale štve mě, když ženský hekaj!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.