Fanoušci Lucie Vondráčkové: »Využijí« rozvodu k útoku na Slavíka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Fanoušci Lucie Vondráčkové: »Využijí« rozvodu k útoku na Slavíka?

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (profimedia.cz)

Zahrávají si s ohněm! Fanklub Lucie Vondráčkové (38) už myslí na Českého slavíka a v tomto duchu umístil na sociální síť výzvu k hlasování. Loni na něco podobného dojel se svými fanoušky Ortel. Zpěvačka má plnou hlavu starostí s rozvodem s Tomášem Plekancem (35) a fanoušci se toho zřejmě snaží využít směrem k soutěži. 

„Připravte si mobilní telefony, půjdeme do toho a ukažme, jak máme Lucku rádi. Pojďme ji nejen vrátit na stříbrné místo, ale zkusme hlasovat tak, aby to bylo místo první,“ stojí černé na bílém. Lze to považovat za organizované hlasování?


„Platí pravidlo, že prostá výzva – pošlete hlas – samozřejmě v rozporu s pravidly není,“ řekl deníku Aha! Jaroslav Těšínský (67), šéf pořádající agentury Musica Bohemica. „Vadí ale už výzva typu – sežeňte co nejvíce mobilů, hlasujte z mobilů kamarádů a příbuzných,“ dodal.


„Mysleli jsme to dobře,“ brání se šéf zpěvaččina fanklubu Petr Mráček. „Hlasy posíláme jako poděkování za její písničky, klipy a zpěv. Nikoho k ničemu nenutíme,“ vysvětluje.
A zpěvačka? Ta teď řeší rozvod s hokejistou NHL Tomášem Plekancem a hlavně výpočet alimentů na syny Matyáše (6) a Adama (3).

Dopadne jako Ortel?
„Porušení fair play spatřuje organizátor ankety především v obsahu široce sdíleného facebookového profilu Tomáš Ortel Českým slavíkem 2017 (aktivní od 19. 9. 2017). Vyzývá se zde k zapojení do organizované akce, aby se konkrétní subjekt stal Zlatým slavíkem. Tedy nikoli, aby lidé posílali hlasy podle svého skutečného názoru, ale aby se zapojili do akce za určitým cílem a získávali pro něj další osoby a fankluby,“ informovali loni organizátoři.

Lucie Vondráčková, která se ve Slavíkovi propadla: Je to povrchní soutěž!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.