Naštvaná Ledecká: Bude závodit za Jamajku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Naštvaná Ledecká: Bude závodit za Jamajku?

Anastasia Kuzmina (34)
Anastasia Kuzmina (34) (Foto Sport – Barbora Reichová, Profimedia )

Doma se rozhádali, a tak po nich sáhli jinde. Zařadí se Ester Ledecká (23) mezi sportovce, kteří reprezentují stát, kde se nenarodili a nežijí? 

Podle jejího otce, muzikanta Janka je přesně taková varianta ve hře. „Když to jinak nepůjde, bude jezdit za jinou zemi,“ pravil na setkání s novináři. Jeho dcera spekulace vtipně přiživila, když na Facebooku zveřejnila koláž, na níž má navlečený jamajský dres.

„Včera jsem poslal návrh tvojí nový kombinézy na příští sezónu do tisku. A teď se budou měnit barvy?“ napsal k ní Esteřin bratr a designér Jonáš. Jasně, na okamžitý úprk na Jamajku to nevypadá, ale jen sranda to taky není. Dvojnásobná olympijská vítězka, respektive právě její kombinéza jsou předmětem ostrého sporu. Luxusní místo pro reklamu mají chtít jak svaz, tak agentura Sport Invest, která »obojživelnici« zastupuje. 

Jenže ani » emigrace« by situaci nemusela rozseknout. Bez souhlasu českého svazu by totiž Ester rok nesměla rok závodit ani za svaz jiný. A tak by se možná jen změnilo bitevní pole, ale boj by pokračoval.

Sportovci v cizích službách

Kateřina Smutná (35): V roce 2003 ji trenér Frühauf vyloučil z české reprezentace za údajné sabotování závodu. Po rakouském exilu se po 13 letech vrátila domů.
Anastasia Kuzmina (34): Po porodu jí v ruském týmu neumožnili individuální režim, a tak šla na Slovensko. Získala pro něj tři zlaté olympijské medaile.
Vic Wild (32): V USA se stal enfant terrible, a tak přestoupil do Ruska. V jejím dresu vyhrál na olympiádě v roce 2014 dvě zlata. Jako první snowboarďák v historii.

 Janek Ledecký ke kauze svojí dcery: Bez svazu by se lyžařům závodilo senzačně

Video se připravuje ...



Přečtěte si
francik
7. 9. 2018 • 21:16

To se dalo předpokládat. Tady ji vypiplali, udělali z ní sportovkyni a teď má samé křivdy. Starý Ledecký by měl jít s ní. To jsou manýry zbohatlíků, kteří musí na sebe za každou cenu upozorňovat a vynucovat si různá privilegia.Ať táhne do háje.

fido2
7. 9. 2018 • 10:47

Klidně, nebude první ani poslední...třeba jí dají na čokoládu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.