Badinková nahnědo: Vybarvila se do sexy kočky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Badinková nahnědo: Vybarvila se do sexy kočky!

Michaela bude v sobotu na obrazovce neskutečně sexy.
Michaela bude v sobotu na obrazovce neskutečně sexy. (TV Nova)

Černá paruka, barevné čočky a hnědý nátěr celého těla proměnily Michaelu Badinkovou (39) v sexy dračici Nicol Scherzinger (40). Takhle sexy hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 ještě nikdy nebyla. A je si toho také vědoma.

„Nejsem sexy ani svůdná, ale když si na to člověk hraje, tak mu to jde,“ prohlásila herečka, když se viděla v zrcadle. Jenže tomu předcházely desítky minut přímo hodinářské práce maskérů. „Proměna Míši do Nicol se podle mne povedla moc,“ řekla deníku Aha! hlavní maskérka Adriana Bartošová.

„Nejtěžší na ztmavování pleti je propojení odstínů v harmonickou symfonii. Pak je důležité sladit barvu pokožky, aby nebyly vidět fleky. Dále jsme použili kontaktní čočky, oční stíny, tvářenku, růž a vše podtrhla krásná paruka,“ popsala maskérka dokonalou proměnu Badinkové.

Jestli umí představitelka seriálové lékařky Rytířové i zpívat a zda zvládne hit Hush Hush, ve kterém je navíc hodně spoře oděná, o tom se můžete přesvědčit už zítra ve 20.15 na Nově.

Rychlý se stal zase Nedvědem

Na doby svého působení ve Tváři zavzpomínal hodně živě i kolega Badinkové z Ordinace Petr Rychlý (53). „Dostal jsem takový dojemný dopis od jedné dámy, která měla svatbu se svým přítelem a požádala mě, abych jim tam zazpíval píseň od Jana Nedvěda, jak jsem ji interpretoval v show Tvoje tvář má známý hlas,“ prozradil herec. Přání své fanynce splnil. V masce na veselku sice nepřišel, ale zazpíval jako legendární písničkář, popřál novomanželům a nevěstě dal dokonce pusu.

 Je možné, že se Michaela Badinková vrátí do Ulice?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.