Boj o prachy! Janek přiostřil: Ester může jezdit za jinou zem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Boj o prachy! Janek přiostřil: Ester může jezdit za jinou zem!

Otec olympijské vítězky Ester Ledecké Janek: Odejdeme z Česka!
Otec olympijské vítězky Ester Ledecké Janek: Odejdeme z Česka! (Foto ara)

Tohle je regulérní válka. Ester Ledecká (23) bojuje s lyžařským svazem o nové reprezentační smlouvě. Pokud se nedohodne, může se stát, že dvojnásobná olympijská vítězka nebude na svazích jezdit za Česko!

Prohlásil to její otec, známý zpěvák Janek Ledecký. „Pokud se nedohodneme s českým svazem, je úplně samozřejmé, že Ester může závodit za jiný stát,“ řekl na tiskové konferenci.

O co vlastně jde? Problém údajně vězí v tom, že agentura Sport Invest, která Ledeckou zastupuje, a lyžařský svaz chtějí lukrativní místa pro reklamu na její kombinéze, což je nyní velmi cenný artikl. A nikdo nechce udělat krok zpět. Obě strany navíc na sebe házejí špínu a štěkají jako zuřiví psi.

„Pro nás to není nic nového. Se svazem bojujeme už sedmnáct let, co Ester začala závodit,“ prohlásil Janek Ledecký, který navíc vyzval předsedu svazu Lukáše Sobotku, aby na svou funkci rezignoval.

„Nabídli jsme Ledecké smlouvu, jakou tu nikdo neměl,“ zní ze svazových kanceláří.
Obě strany by se měli sejít dnes a jednat o vyřešení celé situace. Čas totiž kvapí. Ledecká se nyní připravuje v Chile na první oficiální závody a bez reprezentační smlouvy by jí svaz na ně nemohl přihlásit…

 Janek Ledecký o dceři: Složí pro Ester muzikál o jejích úspěších? Musíme ji brzdit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Inka
12. 9. 2018 • 09:59

fido2
6. 9. 2018 • 13:54

Tak to se nedá nic dělat, ať jezdí třeba za Turecko. Dvě medaile nám stačí....

pyachtb
6. 9. 2018 • 09:18

Je to její volba za koho bude jezdit. Je dobrá, díky tomu má sponzory, svou zem by měla být čest reprezentovat, bohužel už to tak dávno není a na dresu by měla mít jen český znak a ne ji nutit do nějakých dalších sponzorských reklam. Celým sportem vládnou pouze prachy a stav se smlouvou s Ester není jen její vina, ale i druhé strany. Je to hnus co se ve sportu děje, lepší je koukat na přírodopisné filmy!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.