StarDance bez Kopty! Konec hlavní hvězdy před začátkem soutěže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

StarDance bez Kopty! Konec hlavní hvězdy před začátkem soutěže!

Václav Kopta
Václav Kopta (Foto: Dan Černovský)

Strašně se na to těšil, zůstalo ale jen u toho. Po dvou měsících dřiny na parketu musel Václav Kopta (53) z taneční soutěže StarDance odstoupit. Důvodem je vážné zranění, které si tam přivodil. A to do začátku soutěže zbývá šest týdnů.

„Při pátečním tréninku došlo při zvedačce k přetržení svalu. Dostal jsem se až na centrum pohybové medicíny k panu Kolářovi, tam mi bylo sděleno, že se jedná o poměrně rozsáhlé zranění,“ přiznal na středeční tiskovce.

„Přidala se k tomu ještě prasklá cévka, takže se to celé zalilo krví. Je to fatální záležitost. Musím ze soutěže odstoupit, moc mě to mrzí,“ shrnul, co ho potkalo s parťačkou Janou Zelenkovou.  Celá lapálie se mu navíc stala, protože ulevoval levé noze, na které si před začátkem tréninků zlomil malíček. „Věřte mi, že dneska mě zdaleka nebolí jen ta noha. Je to velmi smutný případ toho, kdy člověk nerespektuje a neposlouchá své tělo,“ povzdechl si seriálový Rudolf Hložánek z Ulice. Kdo ho nahradí, oznámí Česká televize příští týden.

 Kopta  o zranění

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.