StarDance bez Kopty: Ozvalo se rup a tekla krev! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

StarDance bez Kopty: Ozvalo se rup a tekla krev!

Václav Kopta skončil o berlích.
Václav Kopta skončil o berlích.  (Aha! - Alexandr Malachovský, TV Nova)

Herec Václav Kopta (53) musel z taneční soutěže odstoupit ještě před jejím začátkem! Při tréninku zvedačky mu rupnul sval a on skončil ve špitále. Náhrada se prý hledá...

„Při pátečním tréninku došlo při zvedačce k přetržení svalu. Dostal jsem se až na centrum pohybové medicíny k panu Kolářovi, tam mi bylo sděleno, že se jedná o poměrně rozsáhlé zranění. A přidala se k tomu ještě prasklá cévka, takže se to celé zalilo krví. Je to fatální záležitost. Musím ze soutěže odstoupit, moc mě to mrzí,“ objasnil původ bolestivého zranění Václav Kopta na tiskovce, kam dopajdal o berlích.

„Do soutěže jsem vstupoval se zlomeninou prsteníčku na levé noze, a jak mi pan docent včera sdělil, v důsledku toho jsem ulevoval zlomené noze na úkor té dosud zdravé a v podstatě jedno zranění následovalo druhé. Věřte mi, že dneska mě zdaleka nebolí jen ta noha. Ve všech konsekvencích je to velmi smutný případ toho, kdy člověk nerespektuje a neposlouchá své tělo,“ dodal osudem zkoušený herec. 



Přečtěte si
vigela
5. 9. 2018 • 18:43

To mě mrzí. Těšila jsem se na něj. Jsou tam jiní, bez nichž bych se obešla. Panu Koptovi přeji, ať se to brzy zlepší.

illenne
5. 9. 2018 • 17:25

U článku o obrazech, které jsou zřejmě falzifikáty a Jiřině Bohdalové opět není diskuze . Dala za obraz téměř dva miliony korun, neskutečné a nakonec není obraz ani pravý. Divím se jí, že je vůbec ochotná dát za obraz tolik peněz. To potom vypadá, že je jako herečka dobře placena.

janakveton
5. 9. 2018 • 16:39

Nejen StarDancem živ jest člověk!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.