Psí máma Mahulena Bočanová: Přes překážky skáče místo svého »bulíka«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Psí máma Mahulena Bočanová: Přes překážky skáče místo svého »bulíka«!

Umba na akci vyfešákovala. Mašlička pro kluka? To snad ne! Zato ten pelíšek...
Umba na akci vyfešákovala. Mašlička pro kluka? To snad ne! Zato ten pelíšek... (Foto Akinu)

Než by ho peskovala, udělá radši všechno za něj! Zdolá překážky, klidně si lehne na zem. Mahulena Bočanová (51) svého »bulíka« neboli bulteriéra Umba, vychovává vskutku originálním způsobem. V psím parku v Uhříněvsi se s čtyřnohými mazlíčky blýskli Alice Bendová (44), Miroslav Etzler (53) a mnozí další.

Lenka Zahradnická (33) a kříženec Františka
Poslušná schovanka
Fanynka sice pochází z útulku, s poslušností ale rozhodně není na štíru a svou paničku poslouchá jako hodinky. Bývalá Veverka z Ordinace tak svou psí slečnu bere úplně všude. Ideální společnicí je i pro její roční dcerku Jasmínku.

Ester Kočičková (50) a kříženec Ola
Líná pohodářka
Ani zbytky od večeře, ani pohodička v posteli. Zpěvačka a moderátorka na svou fenku nedá dopustit, ale drží ji zkrátka. „Přijala mé vlastnosti. Nejradši je ve svém pelechu, nemusí se za každou cenu někde otírat,“ vtipkovala Ester.


Martina Gavriely (39) a labrador Jordan
Nezvladatelná divoška
Černá labradorka dává své paničce, která bude za pár týdnů rodit, pořádně zabrat. „Je to strašná divoška. Jen co sem přišla, tak všechno pokosila. To se vůbec nedá,“ smála se Gavriely.

Ivana Jirešová (41) a zlatý retrívr Bony
Převýchova u maminky
Na konzervatoři si pořídila německou dogu, před deseti lety si přes zákaz rodičů koupila zlatého retrívra. Pevnou ruku nad ní ale drží maminka. „Máma jí vychovává, já s ní jen chodím ven,“ přiznala herečka a bývalá hvězda Tváře.  

Alice Bendová (44) a grifonek Beginka, kříženci Mike a Fido
Rozdováděná smečka
Vodítko pevně v rukou nedrží ani herečka a moderátorka. I když má tři pejsky, s výchovou to nepřehání. „Neřešíme to. Pokud s nimi jdeme zvlášť, tak to ještě jde. Pokud ale vezeme všechny, tak to nemá cenu,“ řekla Aha! se smíchem.

Miroslav Etzler (53) a grifonci Ňuňala a Bubák
Rozjívená strašidýlka
Chvíli se jim naoko snažil promluvit do duše, pak nad nimi ale radši mávnul rukou. MUDr. Karel Rytíř z Ordinace svým svéhlavým krasavcům žádné povely raději nedává. Svou roztomilou smečku si tak celou dobu držel na vodítku.

Mahulena Bočanová (51) a bulteriér Umberto
Rozdováděný sólista
Jediný samec, kterého si pustí do domu, je miláček Umbo. A ten si svou paničku pořádně hlídá. V jeho skopičinách mu herečka nijak nebrání. „Máme velice volný způsob života. Umí jen sedni, ke mně a zůstaň!“ přiznala Mahulena.

Bočanová na párty přiznala: Kašlu na botox, musím brát antibiotika!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.