S podzimem přichází na obrazovky nejen Tvář, ale i další soutěžní klání: 15 milionů, talent, tanec | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

S podzimem přichází na obrazovky nejen Tvář, ale i další soutěžní klání: 15 milionů, talent, tanec

Nová porota. Místo Lucie Bílé je tu Marta Jandová
Nová porota. Místo Lucie Bílé je tu Marta Jandová (Foto FTV Prima, ČT, ara)

Sobotní večery budou na televizních obrazovkách patřit soutěžím. Už včera odstartovala jak osvědčená show Tvoje tvář má známý hlas, tak naprostá novinka 1 proti všem. A brzy je doplní třetí – Česká televize totiž chystá další řadu StarDance.

Československo má talent
Pátek, 20.15, Prima, od 31. 8.
Už sedmé pokračování talentové show, ve které čeká spousta novinek. Porotu ve složení Jaro Slávik, Jakub Prachař a Diana Mórová doplňuje nově zpěvačka Marta Jandová, která nahradila Lucii Bílou a srovnání s ní se nebojí. „Lucka mi dokonce před začátkem natáčení poslala pro štěstí prasátko,“ svěřila Marta. Show nabídne celkem 15 dílů, a z toho dva živé přenosy – semifinále a finále.

StarDance
Sobota, 20.00, ČT1, přesné datum není známo
Devátý ročník velkolepé taneční soutěže je na spadnutí! Soutěžící už zuřivě trénují, aby se během podzimních večerů mohli pravidelně utkávat na parketu. Pořadem bude provázet osvědčená dvojice Tereza Kostková a Marek Eben a jako soutěžící se představí herečky Pavla Tomicová a Veronika Arichteva, herci Václav Kopta a Jiří Dvořák, moderátoři a moderátorky Dalibor Gondík, Daniela Písařovicová a Daniela Šinkorová, zpěvačka Monika Bagárová a pětibojař David Svoboda, každý z nich ve dvojici s jedním tanečníkem.

1 proti všem
Sobota,
20.15, Prima, od 1. 9
Žhavá novinka, která prý nemá v televizním světě konkurenci. V živém vysílání se hraje až o 15 milionů korun a platí, že vyhrát může opravdu každý! Tipují se totiž odpovědi na neuvěřitelné experimenty a úkoly, na které se nedá najít správná odpověď ani na internetu, ani vyčíst v encyklopediích. Stačí jediné: mít chytrý telefon, stáhnout si aplikaci a pustit se do tipování v této unikátní show. Soutěž má rovnou tři moderátory – Libora Boučka, Leoše Mareše a Ange.

Na video s Pavlou Tomicovou ze StarDance se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...




Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.