Cina z Tváře leze k popelnicím! Finanční krize? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Cina z Tváře leze k popelnicím! Finanční krize?

Jan Cina
Jan Cina (Foto Blesk – Martin Hykl)

S opravdu šokujícím přiznáním přišel Jan Cina, vítěz show Tvoje tvář má známý hlas. Herec přiznal, že sbírá věci od popelnic.

Věci, které jiní vyhodí, s otevřenou náručí uvítá Jan Cina a jeho partner Petr Vančura. „My jsme bydleli na Břevnově, teď bydlíme na Letné, tam už to není úplně taková hitparáda. Ale na Břevnově, jak je hodně vilek, se spousta lidí zbavuje starého nábytku.

Takže my máme většinu nábytku od popelnic, protože to jsou opravdu nádherné kousky, které by se někde mohly prodávat za velké prachy, přičemž tam se toho ti lidi zbavujou!... To na Letné už není. Tam je vždycky kontejner, ale vždycky se to rychle rozebere. My totiž bydlíme u HAMU a ti umělci se na to scházejí, stahují si to do ateliérů, bytů a tam to mizí hrozně rychle,“ prozradil Sedmičce Cina. Je to lišák šetřivá!

 Cina na narozeninách Vondráčkové: Při prvním setkání plakal!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
15. 9. 2018 • 16:45

Cina je šetřílek. Ještě by svůj sortiment mohl rozšířit o potraviny. Ale jeho zálibě se nedivím. Vyhazujeme spoustu věcí a úplně zbytečně.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.