Nahá Decastelo vyhlásila bláznivou soutěž: Sundej podprsenku a dostaneš dárek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nahá Decastelo vyhlásila bláznivou soutěž: Sundej podprsenku a dostaneš dárek!

Eva ráda provokuje.
Eva ráda provokuje. (Foto Aha! – Pavel Machan, Instagram.com)

Neví už roupama co by! Eva Decastelo (39) ráda odhaluje své tělo. Teď na svém profilu na sociální síti ale rozjela shazování podprsenek ve velkém. Vyhlásila bláznivou soutěž, při které si mají ženy zakrývat bradavky jen brýlemi.

Nikdo moc nechápe proč, ale moderátorka se zjevně rozhodla skoncovat s cudností českých dívek. Nejenže na Instagramu vystavila své vnady zakryté jen úzkými skly brýlí, ale nabádá k tomu i ostatní. A ne zadarmo! Za odhalená ňadra ženám slibuje odměnu. „Léto nám pomalu končí, tak jsem vymyslela takovou blbinu. Zkuste s partnerem nebo kamarádkou vyfotit podobnou fotku,“ vzkázala fanouškům. „Ty nejpovedenější uveřejním na svém profilu,“ láká je a slibuje i odměnu. Muže si tímhle nápadem rozhodně získala!

Eva Decastelo: Po narození dětí žiju ve strachu! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
29. 8. 2018 • 20:49

Když nemůže předvádět brilantní mozek …

antonuis.j
29. 8. 2018 • 11:48

Tahle ukničená kuňkavá morgoška je moderátorka??? Odkdy? Ošklivá ušatá připosražená dorota je jej a jen primitivní pomočená *** a sotva to mluvá, s jejím IQ 80.. . A divím se, že nevyhlásila primitivní cuchta soutěž o to, kdo si narve do mezinoží větší dýni, jí by se do té vytahané džuzny vešel i obrovský patizon, dorotě.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.